היריבות בין ריאל מדריד וברצלונה אינה יודעת גבולות והדבר מתבטא בכל יום בסיקור הנעשה בשני המועדונים בעיתונים הגדולים של ספרד. בעוד ש'אס' ו'מארקה' יוצאים לאור במדריד ומקורבים לריאל, ידועים 'אל מונדו דפורטיבו' ו'ספורט' היוצאים בברצלונה באהדתם לבארסה ושנאתם לריאל.
הדבר קיבל היום (ד') ביטוי נוסף באופן בו תאר העיתון 'ספורט' את מסיבת יום ההולדת המפוארת של רונאלדו - פעם חלוץ ברצלונה וכיום אחד האלילים הגדולים של אוהדי ריאל מדריד, שחגג 27 קייצים. הכותרת של הכתבה היתה: "המסיבה של רונאלדו היתה סקנדל".
בכתבה עצמה נכתב: "חוץ מאשתו של רונאלדו, מילנה, הנמצאת במונדיאל הנשים בארצות הברית, לא חסר איש במסיבה. כדורגלנים, מפורסמים, והרבה הרבה נשים. ריבאלדו, פיגו, ויירי, דידה, דנילסון, רוברטו קרלוס, סידורף, קאפו, ראול, זידאן, אמרסון, בקהאם, ראול בראבו, סולארי וסזאר.
"פיגו היה היחיד שהגיע למסיבה עם אשתו. ראול השתדל לא להחמיץ את המסיבה למרות שבבוקר הוא התלונן על כאבים במותן. השחקנים חגגו עד השעות הקטנות של הלילה, למרות שלמחרת ציפה להם משחק ידידות נגד ריבר פלייט במלאת 50 שנה להופעת הבכורה של אלפרדו די סטפנו במועדון. רונאלדיניו, הברזילאי של בארסה, לא הגיע למרות שזומן לארוע, מכיוון שלמחרת הוא היה צריך לנסוע עם הקבוצה לסלובקיה".
העיתון המשיך בתאור הארוע, אשר אובטח על ידי אנשי ביטחון שנשכרו לשם כך מראש: "במסיבה עצמה לא היה חסר שום דבר. מוסיקת סמבה רועשת התנגנה, הוגשו מנות שהוזמנו ממסעדה ארגנטינאית, והיו ריקודים, עוגות, שמפניה, ובעיקר הרבה נשים. רונאלדו אפילו שכר אוטובוס מלא בנשים שהעניקו חיים למסיבה".
ב'ספורט' ציינו גם שבנו של ראש ממשלת ספרד, חוזה מאריה אסנאר (ידוע כאוהד שרוף של ריאל), נכח במסיבה לצד דוגמניות מפורסמות וכוכבי טלוויזיה.