הפיתוי האחרון של דפו

ווילאם דפו יגלם את דמותו של הגובלין הירוק בסרט "ספיידרמן"

ynet עודכן: 21.11.00, 15:20

אחרי חודשים של ספקולציות והצעות, נקבע סוף-סוף כי השחקן ווילאם דפו ("הפצוע האנגלי", "הפיתוי האחרון של ישו") יגלם את דמותו של הגובלין הירוק בסרט "ספיידרמן" העתידי. בעבר נקשרו בתפקיד שמותיהם של ג'ון מלקוביץ' וניקולס קייג'. ניקולס קייג' הודיע כי אינו מעוניין בתפקיד ועם מלקוביץ' לא הצליחה חברת ההפקה "קולומביה" להגיע להסכם.

התעשיין נורמן אוסבורן, ראש חברת "אוסקורפ", הופך לגובלין הירוק בעקבות תאונה קטלנית המתרחשת באחד המפעלים שלו. התאונה, המשבשת את דעתו, מקנה לו גם כוח פיסי עצום והופכת אותו ליצור בעל אינטיליגנציה מוגברת ולאויב מושבע של ספיידרמן.

את הסרט יביים סאם ריימי. את תפקיד ספיידרמן יגלם טובי מגוואייר ("נערי פלא", ראו כתבה מצורפת), ג'יי. קיי. סימונס ("אוז") יכנס לנעליו של ג'ונה ג'יימסון, עורך ה"ביגל" היומי, המתעב את ספיידרמן ואת פעולותיו וג'יימס פרנקו ("מעולם לא התנשקה") ישחק את הארי אוסבורן, בנו של הגובלין. את התסריט כתבו דויד קופ ("פארק היורה", "עיני נחש") וסקוט רוזברג ("עקיצה ב 60 שניות", "קון אייר"). נכון לעכשיו מתוכננת הפקת הסרט לתחילת ינואר 2001.

 

 

 
פורסם לראשונה