באנק אוף אמריקה הסכים לרכוש את פליט-בוסטון, תמורת כמעט 47 מיליארד דולר במניות.
מומחים אמרו כי בכך מגדיל הבנק את מעורבותו באיזור ניו-אינגלנד (החלק הצפוני-מזרחי העשיר של ארה"ב), שם חסרים לו סניפים - ויוצר את תאגיד הבנקאות השני בגודלו בארצות-הברית. יושב-הראש והמנהל-הכללי של באנק אוף אמריקה, קנת' לואיס, יהיה המנהל-הכללי של הבנק החדש; יושב-הראש של הבנק החדש יהיה צ'אד גיפורד, שהיה יושב-הראש והמנכ"ל של פליט-בוסטון.
הרוכש ישלם 45 דולר על כל מניה של פליט-בוסטון; כלומר, תוספת בשיעור 41.5% על מחיר הסגירה של מניה זו ביום שישי. בעלי המניות של פליט-בוסטון יקבלו 0.5553 מניה של באנק אוף אמריקה תמורת כל מניה שבידיהם.
זו העסקה השנייה בגודלה בענף, מאז שבשנת 1998 רכש ניישונס-באנק את באנק-אמריקה תמורת 57 מיליארד דולר - ויצר את באנק אוף אמריקה. למעשה, רק רכישת פארמאסיה בידי פייזר - תמורת 60 מיליארד דולר (באפריל השנה) - היא עסקה גדולה יותר מאשר העסקה הנוכחית של באנק אוף אמריקה.