על רקע העיצומים הממושכים במגזר הציבורי מסתבר שלעיתים עדיף לעובד להיות מועסק בשירות הציבורי באמצעות חברות כוח אדם ולא ישירות כעובד מדינה. כך טוען נשיא חברת תגבור, אלברט בנבנישתי, בשיחה עם ynet. על פי החלטת הממונה על השכר במשרד האוצר, מסרב האוצר לשלם משכורת לעובדי מדינה הנוקטים בעיצומים ואינם מקבלים קהל. כפי שפורסם שלשום ב-ynet, מסרב האוצר לשלם משכורות גם לכ-3,000 עובדי מדינה שאמנם אינם מקבלים קהל אך עובדים שעות ארוכות מדי יום.
לדברי בנבנישתי, מעסיקה חברת תגבור כ-300 עובדים בשירות הציבורי, שאינם מקבלים מהממשלה שכר עקב העיצומים. לדבריו, כדי לפצות את העובדים שמגיעים לעבודה, משלמת להם תגבור עשרות שקלים ליום. בנבנישתי מספר שהחברה מתכוונת לנכות את הכסף מדמי החבר שהיתה אמורה לשלם להסתדרות עבור העובדים, לפי ההסכם בין ההסתדרות והחברה.
כן טוען בנבנישתי, שהחברה משלמת שכר מלא ל-120 עובדות סיעוד המועסקות עבור הביטוח הלאומי. לטענתו, בשל העיצומים בביטוח הלאומי, אין המדינה משלמת לתגבור את שכרן של עובדות הסיעוד. לטענת בנבנישתי, משלמת החברה את שכרן של העובדות על חשבונה, בלא שהמדינה משלמת לה על כך. מהביטוח הלאומי נמסר, שוועד העובדים לא הורה לעובדי הביטוח הלאומי לעכב את התשלום, ושאם הכסף אכן לא שולם לחברת תגבור, אין לכך קשר לשביתה והחברה צריכה לבדוק מדוע.
בנבנישתי גם מספר, שהחברה הצליחה להעביר כמה עשרות מעובדיה, שהושבתו בעקבות העיצומים, למקומות אחרים. "בשביתות קודמות הצלחנו להציל כך מאות עובדים", אומר בנבנישתי, "הפעם, בגלל המצב במשק אין לנו אפשרות לעשות זאת".
"מסתבר שאנחנו דואגם לעובדים גם יותר משר האוצר וגם יותר מהסטליניסט הזה, עמיר פרץ", אומר בנבנישתי, "למרות כל מה שאומרים על חברות כוח האדם, מסתבר הפעם שאנחנו לא אלה שעושקים את העובדים".
חברת תגבור היא חברת כוח האדם השנייה בגודלה בישראל, המעסיקה יותר מ-15 אלף עובדים בחודש, גם בתחומי ההיי-טק וההנדסה וגם באבטחה, ניקיון, סיעוד ועבודות פקידותיות. החברה נמצאת בבעלות משפחת בנבנישתי. בשנת 2002 הגיע מחזורה העסקי של החברה לכ-400 מיליון שקל. בנבנישתי צופה שבשל המיתון, ירד המחזור השנה בעשרות מיליוני שקלים.
ההסתדרות: מוזר, לא קיבלנו בקשות לעבור לחברת כ"א
מההסתדרות הכללית נמסר בתגובה כי "למרות 'היתרונות העצומים' שחברת כוח האדם תגבור מתארת בכתבה טרם התקבלה פנייה של עובד קבוע כלשהוא - בשירות הציבורי או בסקטור הפרטי - לעבור לעבוד באמצעות חברת כוח אדם. במסגרת הגזירות החדשות המדינה דוחה את השוואת התנאים של עובדי חברות כוח האדם לעובדים הקבועים ואת קליטתתם כקבועים במקומות העבודה. המרוויחים היחידים מהחוק הם בעלי חברות כוח האדם שימשיכו לספסר בעובדים ולהרוויח על חשבונם".