הפארק ישתרע על שטח של 800 דונם והוא יוקם בהשקעה של 7.5 מיליון דולר. פארק הגולף ישמש את לקוחות מלון הנסיכה ומנויים שירכשו חברות במועדון הגולף. בפארק יוקמו גם מועדון גולף הכולל קאנטרי קלאב, בריכות שחיה, מסעדות, מועדון כושר, מרכז ספורט וחנויות.
הפרוייקט מוקם בשיתוף בין טסלר למועצה האזורית חבל אילות ויספק תעסוקה לתושבי הסביבה. הפארק יכלול מסלול גולף שלם עם 18 גומות ומסלול מקוצר של 9 גומות. בימים אלו נמצא הפרוייקט בשלבי תכנון והקמה. יעד הפתיחה – אפריל 2005.
אהוד קוגלר, מנהל אגודת המים של המועצה האזורית חבל אילות מסר כי מדובר במגרש גולף מדברי, שרק שליש ממנו יהיו מכוסה בדשא. שאר המגרש יכוסה בצמחיה מתפשטת שמתאימה לתנאי המדבר השוררים במקום. הדשא והצמחייה יושקו במים מליחים שנשאבים מבארות באזור.
על פי התכנון, מגרש גולף יוקם גם ב'אקווריה', האטרקציה הענקית בנוסח 'דיסני וורלד' שיוזם רן פקר בשיתוף אנשי עסקים אמריקאים מצפון לאילת.
יזמי מגרש הגולף בבאר אורה מקווים לנצל את עליית הפופולאריות של משחק הגולף. ייחודו של המסלול בבאר אורה, הוא האפשרות לקיים משחקים בעונת החורף, בזמן שמגרשי הגולף באירופה סגורים. המגרש יואר בלילה והיזמים מקווים שתתקיים בו פעילות במשך 8-10 חודשים בשנה.