קרית שמונה: צוות נט"ן הותקף על ידי מטופל

צוות של מגן דוד אדום שהוזעק לטפל באדם שחש ברע הותקף על ידי המטופל. אנשי הצוות נסעו לתחנת המשטרה, וגם שם לא הפסיק המטופל להכות בפניהם

אחיה ראב"ד פורסם: 16.12.03, 11:05

צוות של ניידת טיפול נמרץ, שהוזמן לפנות אדם שחש ברע, הותקף אתמול (יום ב') אחר הצהרים בידי אותו אדם.


לדברי מנהל תחנת מגן דוד אדום בעיר, שמעון אביטבול, אנשי הצוות, ביניהם נהג, פראמדיק ורופא, הוזעקו ללשכת הרווחה שבקרית שמונה על מנת לטפל באדם שחש ברע.

אנשי הצוות הניחו את האיש, שנראה מחוסר הכרה, על אלונקה והובילו אותו אל הניידת. כאשר החלו לנוע, האיש שב להכרתו והחל לתקוף אותם.

לאחר שהותקפו, נסעו אנשי הצוות לתחנת המשטרה בעיר וחנו בחצר. "אפילו שם, האיש עוד הנחית אגרוף לפניו של הפראמדיק", אמר אביטבול.

ראש משרד החקירות בתחנת קריית שמונה, רב פקד סמיר הארון, טען הבוקר כי אנשי הצוות לא הגישו תלונה במשטרה נגד התוקף, שככל הנראה היה שיכור. מנהל מד"א אישר כי לאחר שהאיש התחנן על נפשו החליטו אנשי הנט"ן שלא להתלונן נגדו.