בשבת הקרובה ייערכו חמישה מתוך שישה המשחקים של המחזור ה-17 בליגת העל בכדורגל. זאת, לאחר שהתקבלה בקשתה של מכבי פתח תקווה להקדים את משחקה הביתי מול מ.ס אשדוד לשבת. המשחק, שהיה אמור להיות משודר ביום שני הבא בערוץ 10, יחל במוצאי שבת ב-18:30 ולא ישודר בטלוויזיה. פתח תקווה ביקשה להקדים את המשחק לשבת, כיוון שביום רביעי הבא תתמודד מול מכבי חיפה בגמר גביע הטוטו, שייערך באצטדיון רמת גן.
לפיכך, החליטו במועצת הספורטוטו לקנוס את ההתאחדות לכדורגל במיליון שקלים בעקבות העובדה שהמשחק הוחזר לשבת, ולא ישוחק ביום שני כפי שתוכנן. במכתב רשמי שישלח היום (ד') להתאחדות יוסבר, כי מכיוון שהמשחק תוכנן ליום שני הוא לא נכלל בטופס הטוטו של שבת, אלא במשחקי הווינר ביום שני. כעת, אי אפשר להחזירו לטופס, וגם אי אפשר להשתמש בו ביום שני. הטוטו, על-פי המכתב, מעריך כי הנזק הישיר שנגרם הוא כמיליון שקלים, בעקבות הזזת המשחק. בהתאחדות לכדורגל אמרו כי הם מעדיפים לא להגיב עד שיקראו את המכתב, ולאחריו ימסרו תגובה מסודרת.
שידורי השבת ב'שלם וצפה' יהיו: ב-14:30 ישודר המשחק בין הפועל תל אביב להפועל פתח תקווה. ב-16:30 תארח איחוד בני סכנין את מכבי תל אביב. ב-18:30 יועבר המשחק בין מכבי נתניה להפועל באר שבע. ב-20:15 המשחק המרכזי בין בית"ר ירושלים לאחי נצרת. המחזור יושלם ביום ראשון, במפגש הצמרת בין בני יהודה למכבי חיפה (20:50, שידור ישיר בערוץ 2).