בשעה טובה ומוצלחת: יו"ר בני יהודה, יובל גפני, ומנכ"ל הקבוצה, משה דמאיו, נפגשו הערב (ג') במשרדו של עורך הדין שחר בן עמי, ועשו סולחה ביניהם. כזכור, בין השניים פרץ עימות חריף בישיבת הנהלה בשבוע שעבר. על פי פרסומים, העימות הגיע לכדי אלימות פיזית. מהנהלת בני יהודה נמסר בתגובה: "עכשיו, אחרי הסולחה, הקבוצה יוצאת לדרך חדשה".
הבוקר הגיע גפני לאימון הקבוצה כשבידיו בונבוניירה ומכתב הממוען לדמאיו, אולם המנכ"ל לא נכח במקום כדי לקבל את התשורה. באסיפת השחקנים לפני האימון הקריא גפני את המכתב בו פנה לדמאיו: "בוא נעבוד יחד למען בני יהודה. מה שאנחנו עושים השנה זה מעל לכל אבל בכל מקרה צריך לשמור על הכבוד ההדדי בינינו ורק כך נוכל להמשיך ולהצליח". דמאיו לא הגיע לאימון בגלל סיבות אישיות.
גפני הוסיף בפני השחקנים כי הם, הצוות המקצועי וכל מי שקשור בבני יהודה צריך להסתכל קדימה, להתגבר על הבעיות שהיו בימים האחרונים ועל ההפסד ביום ראשון, למען המועדון ולמען הצלחתו בהמשך העונה. המאמן, ניצן שירזי, אמר כי למרות שבדרך כלל הוא אינו נוטה להתערב בנעשה בהנהלה, הפעם החליט לדבר עם גפני ודמאיו במטרה להשיג שקט.
ח"כ כבל: "האירועים בבני יהודה שייכים לזירת האיגרוף"
עוד לפני שידע על הסולחה, דרש ח"כ איתן כבל לקיים דיון דחוף בוועדת החקירה הפרלמנטרית למניעת אלימות בספורט בנושא. "אנו עדים לתופעה חדשה, שבה אלו האמורים לחנך הופכים לדמויות אנטי מחנכות בעליל, ופועלים באלימות על מנת להגשים את מטרותיהם", אמר כבל. כל עמלנו יורד לטמיון, שכן הנהלת הקבוצה היא זו שאמורה לשמש דוגמה.
"נראה כי בחודש האחרון משהו רקוב בממלכת בני יהודה, גם האוהדים וגם ההנהלה מככבים במספר לא קטן של נושאים שאינם שייכים לזירת הכדורגל, אלא לזירת האיגרוף".
באימון בני יהודה היום השתתף החלוץ הארגנטינאי בן ה-22 דניאל אסקובאר, אולם המאמן ניצן שירזי לא התרשם ממנו והחליט לשחררו.