בקרוב ב"רשת": מגזין גרפולוגיה

את התוכנית "הכל כתוב" ינחו אילון בן יוסף ושרון זליקובסקי. "זה לא בדיוק מיסטיקה", אומר בן יוסף

זוהר ישראל פורסם: 03.02.04, 15:26

זכיינית ערוץ 2 "רשת" תעלה בקרוב מגזין לייף-סטייל חדש שיעסוק בגרפולוגיה. כפי שפורסם לראשונה ב-ynet את התוכנית, "הכל כתוב", ינחו הגרפולוג אילון בן יוסף ולצידו השחקנית שרון זליקובסקי.

 

בשנים האחרונות נמנה בן-יוסף על מגישי הפינות בתוכניות הבוקר של "רשת". "הכל כתוב" מיועדת להיות מעין גירסה טלוויזיונית לתוכנית הרדיו של בן יוסף ב"רדיו ללא הפסקה". מידי תוכנית ייעץ בן יוסף לצופים שישלחו פקסים לאולפן וייועלו על קו הטלפון, בתחומי הזוגיות, הקריירה וכו'. בנוסף יסייע בן יוסף למעסיקים שמחפשים עובדים למיין את המועמדים. מידי תוכנית יתארח סלבריטאי שיעבור ניתוח גרפולוגי ע"י בן יוסף. בין האורחים: מירי בוהדנה, יהודה לוי ומורן אייזנשטיין.

 

"בבגרפולוגיה יש צד של מיסטיקה" אומר בן יוסף ,"אבל זה לא בדיוק מיסטיקה, זה בנוי על משהו מדעי. בכל העולם – ואני שידרתי כמעט שנתיים בהולנד – אנשים רוצים לדעת על עצמם. זה נותן להם שליטה טובה בחיים. אני לא מנבא מה יקרה להם בעתיד, אלא מספר לבנאדם מה קורה איתו ביומיום ועוזר לכוון אותו לעתיד".

 

למרות שבתחילה היה אמור בן יוסף להנחות לבדו את התוכנית, הוחלט לצרף לו את שרון זליקובסקי, שתנווט את השידור. לדברי בן יוסף, " אמרו לי שזה יהיה יותר מגוון. יש לי בעיה, אם מישהו לא עוצר אותי, אני יכול לגמור את כל התוכנית עם בנאדם אחד. צריך שמישהו יעשה קישור ויעצור אותי כשצריך".

 

"הכל כתוב" תשודר בימי חמישי החל מה-19 בפברואר, בשעה 18:45.