לוח השידורים החדש ייראה כך: בימים א'-ה', החל מיום ראשון הבא, תשודר הטלנובלה "מיכאלה" (20:05), שעוסקת בעולם ההיי-טק, ומשחקים בה בין השאר נתי רביץ, אפרת כהן, ניר לוי, שרון אלכסנדר וחני נחמיאס. "מיכאלה" תדובב לרוסית דרך היישום האינטרקאקטיבי של הכבלים.
בימי ראשון, עם סיום העונה של "רוזוול", תעלה העונה החמישית והאחרונה של "שבתות וחגים" (החל ב-30 במאי, 21:15). בימי שני תשודר העונה השישית של הסיטקום הפופולרי "מופע שנות ה-70" (21:15), ואחריה הקומדיה האמריקאית "כן, מותק", שתמשיך ברצף לעונה השנייה.
ברכש החדש ניתן יהיה לצפות החל מיום שלישי ה-23 במרץ (21:15), אז תעלה לשידור "אנג'ל", סדרת הספין-אוף של "באפי ציידת הערפדים", שכל חמש עונותיה נרכשו על ידי HOT. הסדרה היתה תחילה בידי ערוץ 10 שלא ניצל אותה. בימי רביעי תשודר באותה שעה "ג'ואן מארקדיה", על מתבגרת שאלוהים מתגלה אליה ומודיע לה כי בחר בה להיות נושאת דבריו. באפריל תשודר בימי חמישי הסדרה "מירוץ לאתמול" ("Tru Calling"), על בחורה שעובדת בחדר מתים ומנסה להציל בדיעבד בכל פרק את חייו של קורבן אחר. בכל ימי השבוע ימשיכו העונות של "יצפאן" (22:00) ו"ערב טוב עם גיא פינס" (22:45).
לסוף השבוע שובצה הקומדיה "ברני מאק" (שישי 21:25), שכל שלוש עונותיה נרכשו, המבוססת למעשה על הקומיקאי השחור והחריף ברני מאק. בשבתות, החל מה-15.5 תשודר הדרמה "המפעיל" (“The Handler"), בכיכובו של ג'ו פנטוליאנו (ראלפי הי"ד מ"הסופרנוס"), המגלם סוכן FBI שמאמן ומפעיל סוכנים סמויים בלוס אנג'לס.
במהלך השנה צפויות לעלות גם "מיס-מאץ'" בכיכובה של אלישיה סילברסטון על עו"ד לענייני גירושין שעוסקת בשדכנות, וכן הסדרה המדוברת של סטיבן קינג "הממלכה" (בהשראת סרטו של לארס פון טרייר). כמו כן, הופקו שמונה תוכניות אוכל "עושים חג" עם גיל חובב שישודרו לקראת כל חג. כל הפקות המקור ישודרו בלעדית ללקוחות הכבלים.
מנהל התוכן של HOT עמיר מאורי אמר כי הוא "מעדיף לא לקרוא לזה עונה חדשה אלא המשכיות של הקיים. אנחנו מצליחים לשמור על חדשנות מבחינת התכנים המיובאים ומצליחים למלא את החסר שהתירו הסדרות של וורנר, איתה אנחנו מחכים לפסיקת בית המשפט בארה"ב".