רבותי, אתם אימבצילים. כמה שנים, דורות וכאבי לב אתם צריכים כדי להבין את הפסיכוסקסואליה הנשית? את שלכם כבר הבנו – אתם רוצים סקס ובשבילו תעשו הכל, אפילו תסבלו אותנו. מה אתם חושבים, שלא שמנו לב שאתם סובלים? שהדינמיקה הקבוצתית שאתם עושים איתנו היא מטלה שמטרתה להשיג בסוף זיון? לא רק שמנו לב, גם למדנו לנצל את זה.
כל בחורה עם שיער ערווה יודעת כבר מזמן שאת כל מה שאתם עושים הייתם יכולים (ואפילו מעדיפים) לעשות עם החברים שלכם, תוך הפרחת נפיחות ודירוגן בסולם הסירחון הבינלאומי. אתם לא באמת רוצים אותנו באיזור, אלא אם כן אתם יודעים שתקבלו על זה פרס ניחומים. זה שלמדנו לנצל את זה, לא אומר שאנחנו נהנות, ותחושת הקירבה המזוייפת שנובעת מעשיית כל הדברים הנכונים שברשימה הקולקטיבית בלי להתכוון באמת, כאילו אתם עובדים עם שליף, לא מרמה אף אחת.
בשלב מסויים בערב, כשאני דווקא נהניתי (עברנו לגוף ראשון, שימו לב), בדיוק אחרי שניצחתי ארבעה גברים חסונים ומסוקסים ב"טקן" עם סינית קטנה, אמר לי בטון שאמור להיות מפתה: "מאמי, בואי נלך".
אני שואלת למה, בתמיהה, מתוך אי הבנה מה יכול להיות רע במצב הנוכחי, ומקבלת "אני עייף" כתשובה מבן-אדם שהתעורר שעתיים לפני כן, וגם "בא לי סרט", שזו אמירה מגוחכת בפני עצמה, כי בינינו, לא ברור איך "משחק המושבעים", שרובו ככולו גברים שמנים עם פימות, הפך להיות סרט אירוטי, ובוודאי שלא איך זה קרה ל"גיבן מנוטרדאם", אבל מתחילתה של מערכת היחסים הזאת לא ראיתי סרט אחד עד הסוף.
תבינו. נשים רואות סקס כחלק אינטגרלי מהעניין כולו, רצוי עם חבר קרוב שאפשר לעשות איתו הכל (לאו דווקא שופינג, תירגעו), דבר שמגיע בסנכרון מושלם עם מצב-הרוח, עם תחושת אהבה, עם קתרזיס ועם קירבה, בעוד גברים מקבלים על עצמם את העונש הזה כדי שיוכלו לקבל זיון בטוח וסדיר.
ההשקעה הנ"ל הכרחית ומוצדקת בעיניכם בתחילת היחסים, אך לא תשרוד אלא אם תהיו משוכנעים תדיר שעוד שנייה היינו פה. כביכול, מערכת יחסים היא סידור מצויין שמספק לצדדים את מבוקשם – לגבר "מגיע" זיון יומי כי הוא מספק את האהבה ואת שאר הדברים שהוא יכול בלעדיהם, ולאשה "מגיע" את כל הדברים האלה במסגרת ההסכם הבלתי כתוב שהתחת שלה שייך בלעדית לגבר אחד, שיכול מתי שהוא בוחר (עם סייגי חירום כמו מחזור, כאב ראש ומחלות סופניות שונות ומשונות) לשכב איתה, עם אופציה לנמנום מייד אחר כך.
אני לא רוצה (חזרנו לגוף ראשון) להחזיק בסקס כקלף מיקוח רב עוצמה שמאפשר לי לכפות עליו לעשות דברים שגורמים לו סבל, ולא רוצה להיות עם מישהו שלא מבין כמה אני כיפית גם כשאני לא עירומה עם רגליים באוויר. אני רק יכולה לקוות שהוא לא מעוניין באשה שעושה לו טובה ושוכבת איתו רק כי סבל את החברות שלה שעה קודם. ההנאה שלכם מהבילוי איתנו היא הדבר שגורם לנו להימשך אליכם. אם הייתם מבינים את זה, הייתם מפסיקים לחשוב על כל זה כעל עבודה, ועל סקס כעל תנאים סוציאליים.
יחד שווה אחדָת. סחר החליפין של סקס תמורת חיים, יוצר נפרדָת. נפרדות מונעת אהבה. אזהרה: אם סקס הוא פרס, הוא גם שיטת ענישה. אם אתם מוצאים את עצמכם מעבירים יום שלם רק בשביל לזיין בסופו, יש לכם זוגיות גרועה. אם כל זה קורה מעל גיל 30, יש לכם נישואין.