חשד: מטופל באברבנל אנס באלימות מטופלת

מחקירת המשטרה עולה כי הגבר הזמין את המטופלת לטיול רגלי, במהלכו עלה עמה לדירת חברו. למרות שביקשה שיחדול, חשוד הגבר כי אנס את הצעירה באלימות והיא פונתה לבית החולים. היום נעצר החשוד במעשה

אבי כהן פורסם: 26.04.04, 14:07

תושב תל אביב בן 43 נעצר היום (ב') בחשד שביצע אונס אלים בצעירה אשר מטופלת בבית החולים אברבנל.

 

לפני מספר ימים התקבלה תלונה במשטרת מרחב אילון על כך שצעירה עברה אונס במוסד. החשוד נהג להגיע לבית החולים אברבנל כדי לקיים במקום טיפול יומי.

 

מחקירת המקרה עולה כי לפני כשבוע נפגשו השניים לאחר שהחשוד הזמין את הצעירה לצאת עימו לטיול רגלי. במהלך הטיול עלו השניים לדירת חברו של החשוד והחלו לקיים יחסי מין בהסכמה לאחר שהחבר עזב את הבית.

 

כאשר יחסי המין הפכו להיות קשים ביקשה הצעירה שיעזוב אותה לנפשה ושיחדל ממעשיו, אולם החשוד המשיך וביצע בה מעשה סדום תוך שהוא מותיר בגופה חבלות שהצריכו טיפול רפואי.

 

כאשר עזבה הצעירה את הדירה הבחינו בה שכנים כשהיא כולה חבולה וסייעו בידיה להגיע לבית החולים אברבנל. משם הועברה לטיפול בבית החולים וולפסון והלילה נעצר החשוד על ידי מחלקת הבילוש של משטרת מרחב אילון. בחקירתו טען כי אכן ביצע איתה יחסי מין, אולם לדבריו, הם בוצעו בהסכמה.