המדבבים של הסימפסונים חוזרים לעבוד

צוות המדבבים של "משפחת סימספון" השיג חוזה חדש עם תנאים משופרים וסיים את סכסוך העבודה שלו

אי.פי פורסם: 02.05.04, 11:43

חודש אחרי הכרזת סכסוך העבודה, הגיעו המדבבים של "משפחת סימספון" להסכם עם רשת "פוקס". פרטי החוזה החדש, הכולל שיפור בתנאי העבודה של השחקנים בסדרה הוותיקה, לא נחשפו.

 

"אנחנו לא יכולים להיות מאושרים יותר לנוכח ההסכם הרב-שנתי שהשגנו עם הצוות המוכשר כל כך של 'הסימפסונים'", נאמר בהודעה שפורסמה מטעם הפקת הסדרה. לא התקבלה תגובה מצדו של דובר השחקנים.

 

למרות הספקולציות לפיהן הסכסוך יגרום לקיצור עונת 2004-2005, ב"פוקס" הביעו אופטימיות לגבי השלמתם של כל 22 הפרקים המתוכננים. ביטול של מספר פרקים בסדרה שהיא אחד המעוזים החשובים בלוח של פוקס, משמעותו הפסד כלכלי אדיר עבור הרשת.

 

בעבר דיווח עיתון התעשייה "וראייטי" כי כל אחד מחברי הצוות דרש 360 אלף דולר לפרק, או 8 מיליון דולר עבור 22 פרקים. עד לפרוץ השביתה השתכרו השחקנים 125 אלף דולר לפרק.