מקאן-אריקסון - משרד הפרסום המצטיין של השנה

בתחרות קקטוס הזהב של איגוד המפרסמים ואיגוד חברות הפרסום זכה "שקע ותקע" של חברת החשמל בקמפיין השנה ובתואר מפרסם השנה זכתה חברת פלאפון עם המותג "אסקייפ"

אורנה יפת פורסם: 12.05.04, 08:43

משרד הפרסום מקאן-אריקסון הוא משרד הפרסום המצטיין של השנה בתחרות קקטוס הזהב של איגוד המפרסמים ואיגוד חברות הפרסום.

 

בקמפיין השנה זכה הקמפיין של חברת החשמל, "שקע ותקע", של משרד הפרסום אדלר חומסקי & ורשבסקי. בתואר מפרסם השנה זכתה חברת פלאפון עם המותג "אסקייפ".

 

משרד הפרסום מקאן-אריקסון קיבל 16 נקודות עבור שבע מדליות זהב, כסף וארד שקיבל בשלב הגמר של התחרות. אחריו דורג שלמור-אבנון-עמיחי עם 14 נקודות עבור שמונה מדליות, ובמקום השלישי גלר-נסיס עם 11 נקודות עבור ארבע מדליות.

 

הקמפיינים הזוכים בקטגוריות השונות הם:

 

בקטגוריית המזון: קמפיין "ביסלי אביב" של חברת אסם (משרד פרסום: פובליסיס אריאלי).

 

בקטגוריית מוצרי חלב ושוקולד: קמפיין "סידן יצא" של חברת תנובה (משרד פרסום: גיתם BBDO).

 

בקטגוריית המשקאות: קמפיין תירוש של כרמל מזרחי (משרד פרסום: מקאן-אריקסון).

 

בקטגוריית שירותים פיננסיים: קמפיין "דיינרס פלטינום" (משרד פרסום: גלר-נסיס).

 

בקטגוריית מוצרי חשמל, אלקטרוניקה ומוצרים לבית: קמפיין "נוקיה: החיים מזמינים אותך לשחק" (משרד פרסום: גלר-נסיס).

 

בקטגוריית פרסום קהילתי: קמפיין לאיגוד חברות הסיעוד (משרד פרסום: טמיר כהן).

 

קטגוריית יופי ואופנה: קמפיין לחברת האפנה TNT (משרד פרסום: גלר-נסיס).

 

קטגוריית שירותי תקשורת: קמפיין פלאפון "אסקייפ" (משרד פרסום: מקאן-אריקסון).

 

קטגוריית נדל"ן, תשתיות ושירותים ציבוריים: קמפיין "שקע ותקע" של חברת החשמל (משרד פרסום: אדלר חומסקי & ורשבסקי).

 

קטגוריית נופש ופנאי: קמפיין פלאפון "אסקייפ – העיר האדומה" (משרד פרסום: מקאן-אריקסון).

 

קטגוריית מדיה מודפסת ואלקטרונית: קמפיין שפ"מ – קול ישראל "הפרסום ברדיו עובד" (משרד פרסום: שלמור-אבנון-עמיחי).

 

קטגוריית תחבורה: קמפיין הונדה ג'אז (משרד פרסום: מקאן-אריקסון).

 

לתחרות קקטוס הזהב הוגשו השנה 1,582 עבודות על-ידי 30 משרדים. מתוכם עלו לגמר כ-400 עבודות, שהתחרו ב-13 קטגוריות.