הדוגמנית המצליחה עמית מכטינגר שנבחרה לאחת מחמש הנשים היפות בארץ הודיעה כי תתחתן בעוד שבועיים עם בן זוגה בשנים האחרונות איש העסקים הישראלי עידן גלעדי.
עמית היא בת 27 והחתן המיועד הוא בן 30. החתונה תיערך ב-15 ביוני באחוזה יפהפייה בדרום ספרד המוקפת ביער. המוזמנים יהיו קרובי משפחה וכמה חברים טובים בלבד. עמית ועידן הכירו בצעירותם באיזור המושב שבו גדלה מכטינגר, תלמי אלעזר. לפני כשלוש שנים הם הפכו לזוג ומאז לא נפרדו דרכיהם. הם מרבים לעסוק יחד בספורט אתגרי כמו אופנועים ואופנועי שטח, חופשות סקי באירופה ועוד.

מכטינגר באופנת "הוניגמן"
גלעדי עוסק בייצור מוצרי אופנה. מכטינגר, שלמדה עיצוב אופנה בארץ ובחו"ל, מעצבת עבורו בין היתר תיקים וחגורות. השניים מתגוררים בשנתיים האחרונות בברצלונה. מכטינגר החלה לדגמן בגיל 16 וזכתה להצלחה גדולה. גם לאחר החתונה היא תמשיך לדגמן על מסלולים בתצוגות נחשבות ולנדוד בין בירות העולם עם טבעת נישואין על האצבע. בימים אלה היא מצטלמת לקמפיין גדול של חברת תכשיטים. אתמול היא נשאלה על החתונה המתקרבת ואמרה: "אני נרגשת מאושרת, מאוהבת ומצפה לרגע המיוחל".