עסקת דגל בארה"ב ל-Beyond Security הישראלית

החברה, העוסקת באבטחת מידע, משלימה בימים אלה עסקה ראשונה בארה"ב עם תאגיד Reyovac האמריקני בכ-100 אלף דולר

עידו אפרתי פורסם: 07.06.04, 10:44

חברת אבטחת המידע ישראלית Beyond Security חתמה בימים אלה על עסקת הבכורה שלה עם התאגיד האמריקני Reyovac. החברה תתקין את מוצריה בסניפי החברה בשיקאגו וגרמניה במסגרת עסקה המוערכת ב-100 אלף דולר.  

 

Beyond Security, שהחלה את פעילותה ב-1998, עם השקתו של פורטל אבטחת המידע SecuriTeam, הודיעה לאחרונה כי בכוונתה לחדור לשוק הצפון-אמריקני באמצעות פתיחת משרד בקליפורניה, משרד מכירות בקנדה והסכם הפצה עם חברת Beyond-ip בשיקגו.

 

החברה צופה כי כתוצאה מכניסתה לשוק זה, יגיע היקף פעילותה באזור לכ- 3 מיליון דולר בשנתיים הקרובות.

 

כשלב ראשון חתמה החברה הסכם הפצה עם חברת beyond-ip בשיקגו, חברה המשמשת בפועל כנציגות של Beyond Security באזור המערב-התיכון בארה"ב, והיא זו שביצעה את העסקה עם Rayovac. 

 

אבירם חניק, מנכ"ל Beyond Security: "זוהי עבורנו, סנונית ראשונה בארה"ב. Rayovac היא שם ידוע ותהווה לקוח דגל אשר יעזור לנו לבצע את המכירות הבאות".