בשנה הבאה: תיקים לבית ספר של פלייבוי

אם בשנה הבאה תראו ילדים מסתובבים בבית ספר עם תיקים של פלייבוי, אל תתפלאו. לפי החברה המשווקת מדובר במותג שמשדר שובבות. מסתבר שפורנוגרפיה זה עניין של סמנטיקה

שלומי דונר פורסם: 29.06.04, 16:38

ערוץ פלייבוי משדר, כידוע, תכנים למבוגרים בלבד. הוא הורד בזמנו מהמסכים בלחץ החרדים, והוחזר רק אחרי מאבקים ובג"צים.

 

אבל מסתבר שלאט לאט הוא צובר לגיטימיות, ועם האוכל בא התאבון. בהודעה לעיתונות ששלחה חברת דיאנה מותגים, נמסר כי "החברה קיבלה זיכיון בלעדי בישראל לייצור ושיווק תיקים וילקוטים לבית ספר, תיקי אופנה ואביזרים נלווים תחת המותג פלייבוי". כן, קראתם נכון: תיקים לבית ספר של פלייבוי.

 

איציק אברהמי, מנכ"ל משותף בדיאנה מותגים, אמר כי "החברה בחרה לצאת עם הליין של פלייבוי דווקא עכשיו לקראת החזרה לבית הספר. הצפי של החברה כי בעקבות שיווק תיקי בי"ס של פלייבוי, המיועדים לגילאי 12 ומעלה, יעלה מחזור המכירות של החברה בתחום זה ל- 8 מיליון שקל לעומת 6 מיליון שקל בשנה שעברה".

 

ואברהמי מוסיף: "מדובר במותג חזק שנותן ערך מוסף לצרכן בכך שהוא משדר יוקרה ועדכניות, ומצד שני שובבות".

 

אליבא דאברהמי, המותג פלייבוי משדר שובבות ותו לא. פעם אמרו שפורנוגרפיה זה עניין של גאוגרפיה. עכשיו מסתבר שזה גם עניין של סמנטיקה.

 

אז אם בשנת הלימודים הקרובה תראו ילדים בני 12 תולים על גבם תיקים עם לוגו השפנפנה, אל תיבהלו. הם בסך הכל שובבים.