לרוב יהיו שני משנים: חיים דוקלר ואוסקר אבו-ראזק

עם כניסתו לתפקיד החדש של ראש אגף המיסים המאוחד, אמר איתן רוב, כי יעדי האף יהיו בין השאר העמקת הגביה מחייבים ומעבר להתנהלות על פי מודל עסקי

ynet פורסם: 01.07.04, 14:06

ראש אגף המיסים המאוחד במשרד האוצר, איתן רוב, הציג היום (ה') עם כניסתו לתפקיד, את הרכב ההנהלה המצומצמת שבכוונתו למנות לאגף החדש.

 

לדבריו, הצוות יצטרך לעבוד בהרמוניה על מנת להוביל את השינוי ולעמוד ביעדים שהוגדרו לאגף החדש והם פישוט תהליכים תוך העמדת הלקוחות במרכז, העמקת הגביה מחייבים ומעבר להתנהלות על פי מודל עסקי.

 

בשלב זה, יכהנו באגף שני משנים, חיים דוקלר, ואוסקר אבו-ראזק.

 

יתר בעלי התקפדים:

 

ג'קי מצא - סגן לנושאים מקצועיים; יעל שביט - סגן לשירות לקוחות; זאב פורת - סגן לאכיפת הגביה; שוקי ויטה - סגן לשומה; זהר יום טוב - סגן לחקירות ומודיעין; עוזר ברקוביץ - סגן למינהל, משאבי אנוש וטכנולוגיה; עמי סגל - סגן למכס; בועז סופר - סגן לתכנון וכלכלה; יריב נחמה - חשב האגף; עו"ד משה מזרחי - היועץ המשפטי לאגף.

 

כמו כן, יכהנו בהנהלה אמיר כהן כמבקר הפנים של האגף במינוי בפועל ויעקב נבות (58), מנהל שע"מ (שירותי עיבוד ממוכנים).

 

רוב הוסיף כי הרכב ההנהלה החדשה מאוזן ולוקח בחשבון את החוזקים של כל אחד מהאגפים, לפי ההתמקצעות והיתרון היחסי שלו.

 

רוב הדגיש כי הליך איוש המשרות יתבצע בהתאם להוראות התקשיר, כפי שתנחה נציבות שרות המדינה. המינויים יכנסו לתוקף ב-1 בספטמבר.

 

לפני כשבוע דווח כי עובדי מס הכנסה החוששים מפיטורים עקב הקמת האגף המאוחד, הסכימו לדחות את ההחלטה אם לפתוח בעיצומים או שביתה בעקבות סיכום בין ההנהלה לוועד העובדים.

 

יצוין, כי ההחלטה על איחוד אגפי המס באוצר התקבלה בספטמבר 2002, בעת כהונתו של שר האוצר דאז, סילבן שלום.