אתם קבעתם: עידית תבלה סופשבוע עם מרצדס SLK נוצצת

לא הגברים שהזילו ריר על הג'אנטים, לא הבחור שרצה להסיע את החבר שלו לחופה, לא הנהגת שרצתה להוכיח לבעלה שלא היא שורטת את הרכב, ולא האבא שרצה להפתיע את הבן שלו ביום הולדתו. 12 מתמודדים ניסו לשכנע מדוע דווקא להם מגיע לזכות במרצדס SLK חדשה לסופשבוע שלם, אתם בחרתם לתת אותה לעידית חן, שמכורה למכוניות ולא יכולה בלעדיהן. הפרס הבא: 300 כרטיסי "חישגד", בואו לשכנע אותנו

ynet פורסם: 19.07.04, 11:29

ויקה ואמיר, חבריה של עידית חן, חולקים איתה חדר משותף במקום עבודתם המשותף כבר ארבע שנים. עידית, שרק לפני שבוע חגגה יום הולדת, היא מכורה של ממש למכוניות. "חולה לגמרי", כתבו לנו ויקה ואמיר, שהפגינו חברות למופת והציעו את עידית כמועמדת במשחק הקיץ הגדול של ynet.

 

"היא פשוט חולת מכוניות. קוראת בקביעות את כל מדורי הרכב באינטרנט, מנויה ל'הגה', מכסה את מסך המחשב שלה במכוניות ספורט כאלה ואחרות - ולא מפסיקה לדבר על זה", הם אומרים. החלום של עידית הוא לנהוג במכונית ספורט או מכונית עילית, כזו שרובנו יכולים רק לחלום עליה.

 

ביום חמישי פנינו אליכם ושאלנו מדוע דווקא לכם מגיע לזכות במכונית מרצדס SLK לסוף שבוע שלם. סיפרנו עוד, שהמכונית תעמוד לרשותו של הזוכה מיום שישי ועד ראשון שלמחרת, וצרפנו תמונה קטנה של המכונית, למי שלא ממש מכיר. ואכן, שבוע קשה עבר על כוחותינו. הרגתם אותנו, פוצצתם לנו את האימייל, ומי שלא הסתפק במייל - טרח גם להתקשר, לוודא שקיבלנו את הנימוקים שלו. אחרי ארבעה ימים קשים, בהם נדרשנו למיין אלפי פניות די משכנעות של גולשים-נוצצי-עיניים, בחרנו 12 מועמדים. עידית חן הייתה אחת מהם.

 

לאחר ארבעה ימים מותחים במיוחד, בהם התגלה מאבק צמוד אך עיקש בין כמה מהמתמודדים, זכתה עידית בכמעט 25% מהקולות בתחרות - לאחר שפתחה פער זעיר על מועמד נוסף שהגיע למקום השני. פחות מ-20 קולות הפרידו בין ליאור אמסילי שביקש את המכונית כדי להסיע את חבר שלו אל החופה, לבין עידית, אך אתם אמרתם את דברכם וקבעתם - עידית תקבל את המרצדס SLK, מכונית החלומות, לסופשבוע שלם.

 

"אני מתרגשת לגמרי", אמרה עידית כשבישרנו לה על זכייתה. "אני מכירה הדגם הזה, כך שאני יודעת למה לצפות ומה מחכה לי". בסוף השבוע מתכוונת עידית לקחת את בעלה, גם הוא חולה הגה, ולחרוש את כביש שש. "בכל שנה ביום ההולדת שלי או של בעלי, אנחנו מתכננים לקנות במתנה נסיעה במכונית ספורט - אבל זה יוצא יקר מאוד - 600 שקל לרבע שעה, כשמתוכה נוהגים בפועל מעט מאוד זמן. הזכייה הזו היא מתנת יום ההולדת הכי טובה שקיבלתי אי פעם. פשוט הגשמה של חלום".