" נעתקו מילותיי כדי לתאר את יופיך...", מילים מפיה של מעריצה בצרחה היסטרית לאלילה הזמני, אך עם זאת שטוף הכשרון? אז זהו , שלא.. שי גבסו, אקס כוכב נולד, שאת התחרות הארוכה של כ"נ סיים שלישי, עדיין שט לו ברוגע על גלי נהר ההצלחה, וכחלק מהעניין הוציא לו הגבסו דיסק חדש, ובו השיר "בדיוק באותה הדקה" ממנה לקוחה השורה לעיל.
אז מה הוא בעצם, אתם ודאי שואלים - אמן אמיתי שכל שאיפותיו להיות מוסיקאי מוערך (יה, רייט..)?? אמן פופ מתקתק שפונה לבנות 12-15 שמחפשות מושא להערצה בדמות חתיך עם שוונץ בפוני (גבסוווו תעשה לי ילדדד !! ) ?? אכן תהייה עמוקה.. והתשובה – (ע"פי דעתי המסתייגת כמובן) - קצת משניהם..
אז ככה, למרות שאני לא אכחיש שכשהייתי בהופעה שלו לאחרונה עמדתי ליד המעריצות הכי הכי שרופות ( בנות שהסתפרו קצוץ, צבעו לשחור ועשו שטנץ מקורי בפוני בתוספת כיפה..) וגם אני הייתי בין השואגות של קבוצת גבסו- תעשה –לי –ילד –יא –מושלם.. קבוצה שדרך אגב כוללת גם צרחניות שהייתי ממליצה להן לפתוח קייטנה תחת חסותו של דוד ד'אור.. למרות היותי חלק מאותה קבוצה מרשימה, יצא לי גם להקשיב למילים של השירים שלו.. ותכל'ס, אומנם אני לא ממש אליעזר בן יהודה ואפילו לא אבן שושן אבל בכל זאת, לבעל המיועד לחצי מבנות ה-12 במדינה יש כשרון בכתיבת מילים וזה מתבטא בכל אחד מהשירים..
לכן, לאחר חשיבה מעמיקה וניתוח מעמיק של תמונת שער הדיסק (שדומה בצורה מחשידה לאליל אחר- ג'סטין טימברלייק) הגעתי למסקנה מעמיקה ( חתיכת מחקר עשיתי.. תודו..): לרשותכם גל ההערצה כשאתם הם אלו ששטים עליו- מה תעשו? - קחו את הכשרון שהביא אותכם עד לגל זה, תערבבו עם הלוק שלכם, בתוספת שדרוג של איזה תספורת מגניבה ואולי אפילו הצהרה מסויימת כגון כיפה/קעקוע/הצהרת לבוש מסויימת, תדקלמו נחמדות לכל העולם ואשתו, עם טיפ טיפה חיוך ממיס מלמעלה ומה קיבלתם? - אתם המגה סטאר שיפיל בני נוער כמו קוביות דומינו.