היום התבשרנו, כי המועצה לשידורי כבלים ולווין בוחנת אפשרות להתיר מכירת מוצרים שונים באמצעות השלט לחברות HOT ו-YES לא רק בערוצים היעודיים. דהיינו, אם עד כה "נאלצנו" להכנס לערוץ הייעודי כדי לרכוש מוצרים באמצעות השלט, כעת המצב יהיה מעט שונה. כעת ינסו למכור לנו מוצרים שונים בשיטת ה"דחיפה", גם כשאנחנו לא נמצאים בערוץ שהוקצה לכך.
אם חשבתם שכפתור ירוק "לחץ" בקצה שמאלי של מסך בכבלים, מעצבן, הרי לכם הפתעה. מתכננים לנו משהו מעצבן עוד יותר. כעת, נוכל לרכוש חולצות "משמר המפרץ" באמצע התכנית, רינגטונים בקולה של אינרה מערוץ HOT Space והלבשה תחתונה בערוץ הפלייבוי. הכל תוך כדי הצפייה.
מזכיר לכם משהו? נכון, חלונות קופצים, הפרסומות הקופצות, הידועות לשמצה לכל משתמש ברשת. חבל רק שסרגל הכלים של גוגל שמונע בין היתר חלונות קופצים, אינו מתאים לטלוויזיה.