מאמן באיירן, פליקס מאגאת, שספג הרבה ביקורות משחקניו בשבועיים האחרונים, פתח בהרכב עם החלוץ האירני ואהיד האשמיאן במקומו של גדול המבקרים, רוקה סנטה קרוז הפראגוואי, שבמקרה גם נפצע. אחרי 26 דקות, הצליחו המארחים לעלות ליתרון משער של החלוץ המוביל של הקבוצה, רוי מאקאי, שקבע 0:1. 64 דקות לאחר מכן התוצאה נותרה זהה. זה הספיק לניצחון, שהעלה את הקבוצה למקום החמישי, אך ספק אם מאגאת מרוצה מיכולת שחקניו. הוא יכול להיות מרוצה לפחות מכך שמיכאל באלאק החלים ממחלתו ופתח בהרכב.
הרכב באיירן: אוליבר קאן; מתיאס ראו, לוסיו, אנדראס גורליץ, תומאס לינקה; טורסטן פרינגס, זה רוברטו (בסטיאן שוויינשטייגר, 62), חסן סלהאמידז'יץ' (סבסטיאן דייסלר, 46), באלאק; האשמיאן (אוון הארגריבס, 82), מאקאי.
מאגאת יכול להיות מרוצה גם מהמפלות שספגו שתי היריבות הגדולות של באיירן בצמרת. לברקוזן הופתעה במיינץ על ידי העולה החדשה, שגברה עליה 0:2 ועלתה למקום הרביעי. שני שערים מהירים של המארחים מרגלי ניקלס ווילנד (דקה 65) ובנג'מין אויר (דקה 68), הכריעו את המשחק לטובת מיינץ המפתיעה.
לברקוזן ירדה למקום השלישי, אולם מצבה של האלופה מברמן נראה חמור יותר, לאחר שספגה הפסד שני ברציפות בחוץ מול בורוסיה מנשנגלאדבאך 1:3. כבשו למנשנגלאדבאך: מארק היינץ (11), אוליבר נויביל (53) ו-ולדימיר איביץ'. לברמן שירדה למקום השישי, כבש נלסון ואלדס בדקה ה-69.
מי שניצלה את כשלונותיהן של באיירן, לברקוזן וברמן, היא קבוצתו הקודמת של מאגאת, שטוטגרט, שעלתה למקום הראשון אחרי ניצחון ביתי נאה על המבורג 0:2. סילביו מייסנר כבש את הראשון של המארחים בדקה ה-11 ואימרה זאביץ' חתם את הניצחון בזמן הפציעות. אחרי שטוטגרט, במקום השני, ניצבת וולפסבורג המפתיעה, שהביסה בביתה את שאלקה 04' 0:3. כבשו לוולפסבורג: מריאן חריסטוב (30, 40) ודייגו קלימוביץ' (90).
תוצאות נוספות
בוכום - בורוסיה דורטמונד 2:2. כבשו לבוכום: ריימונד קאלה (16) וגאי דמל (עצמי, 76). כבשו לדורטמונד: יאן קולר (48) ואוורת'ון (59).
נירנברג - הרטה ברלין 0:0