אלקטרה רכשה נדל"ן בקנדה ב-87 מיליון שקל

החברה רכשה נכס מניב במונטריאול ,ששטחו כ-21 אלף מ"ר והוא ישמש כמרכז לוגיסטי ומשרדים ליצרנית הבירה הקנדית "מולסון"

שלומי גולובינסקי פורסם: 19.10.04, 08:30

אלקטרה נדל"ן, מקבוצת אלקטרה (ישראל), השלימה אתמול (ב')עיסקה לרכישת נכס מניב במונטריאול שבקנדה, תמורת 24.5 מיליון דולר קנדי (כ-87 מיליון שקל) והוצאות רכישה של 900 אלף דולר קנדי.

 

שטחו הכולל של הנכס הוא כ-21 אלף מ"ר והוא משמש מרכז לוגיסטי ומשרדים לחברת מולסון, יצרנית הבירה הגדולה בקנדה, לתקופה שתסתיים בדצמבר 2022, ללא אפשרות יציאה. דמי השכירות השנתיים הממוצעים נטו לאורך תקופת השכירות עומדים על 2.36 מיליון דולר קנדי (כ-8.38 מיליון שקל), שנותנים תשואת נטו ממוצעת של 9.3% לשנה.

 

לצורך מימון העיסקה העמיד מוסד פיננסי בקנדה הלוואה לאלקטרה בהיקף של 20.8 מיליון דולר קנדי, בריבית קבועה של 5.71% ל-5 שנים. האשראי מובטח בשעבוד קבוע על הנכס ושכר הדירה, ללא זכות חזרה לחברה.