משרד הבריאות: המטרנה אינה מסוכנת

בעקבות הפרסום ב-ynet על גרגרים כתומים שנמצאו בתחליפי החלב של מטרנה, פירסמה החברה מודעה בעיתונות בה היא כותבת כי "הנושא נמצא בבדיקה משותפת עם משרד הבריאות". לאחר בדיקה קבע המשרד כי "אין כל בעיה בצריכת המוצר"

שלומי דונר עודכן: 12.11.04, 10:14

משרד הבריאות מוסר כי "ניתן להמשיך לצרוך את תחליפי החלב של מטרנה. בבדיקה שערך המשרד נמצא כי הגרגרים הכהים מכילים את רכיבי המוצר, ולכן לא קיימת בעיה בצריכתו".

  

אתמול (ה'), בעקבות הפרסום ב-ynet השבוע לפיו צרכנים רבים של מטרנה גילו בתחליפי החלב שהיא מייצרת גרגרים כתומים, פירסמה היום (ה') החברה מודעת הבהרה בעיתונות. זאת, לאחר שככל הנראה בעקבות הפרסום התקשרו צרכנים רבים למוקד שירות הלקוחות של החברה, וביקשו הבהרות. 

 

במודעה נכתב, כי "מדובר בתופעה מוכרת בתהליך הייצור, אך למען הסר ספק הנושא נמצא בבדיקה משותפת עם משרד הבריאות. אין כל מניעה להמשך השימוש בתרכובות מזון לתינוק של מטרנה. כל מוצרי מטרנה מיוצרים בארץ, עוברים תהליכי בקרת איכות קפדניים ועומדים בסטנדרטים בינלאומיים".

 

עוד נכתב במודעה, כי "בכל שאלה והבהרה הציבור מוזמן להתקשר אל מוקד שירות הלקוחות של מעבדות מטרנה באמצעות שיחת חינם 1-800-32-33-33, או *3233 מסלקום ואורנג'".   

 
פורסם לראשונה 11.11.04, 12:24