אחרי שאיים להחרים את שיריה של הזמרת שרית חדד בתחנות הרדיו האזורי בשל מה שהגדיר כ"סירובה להופיע בהתנדבות במסגרת מופע הצדעה לנפגעי טרור ולחיילי צה"ל", אומר היום דוד בן-בסט, יו"ר הרדיו האזורי ומנכ"ל תחנות הרדיו "רדיוס" ו"כל המדינה", כי מדובר באי הבנה. "זו היתה אי הבנה. מיותר לציין כי אנחנו מעריכים ומוקירים הן את תרומתה של שרית לזמר הישראלי והן את תרומתה ההתנדבותית לקהילה. אין לי ספק שכשנבקש את סיועה למופעים התנדבותיים, דוגמת אלו המיועדים לחיילי צה"ל, נקבל את הסיוע המבוקש", אומר בן-בסט.
בשבוע שעבר פנה בן-בסט לגופי ואישי תקשורת, בהם יו"ר ומנכ"ל הרשות השנייה, מנכ"ל רשות השידור, מפקד גלי צה"ל, מנהל ערוץ 1, מנהל רשת ג' ומנכ"לי זכייניות ערוץ 2, וקרא להם להצטרף לחרם. בעקבות פגישה עם מנהלה האישי של המזרת, אבי גואטה, שהתקיימה ביום חמישי שעבר, חזר בו בן-בסט מן ההאשמות וההדורים בין הצדדים יושרו.
גואטה מצדו מבהיר את הנושא ואומר: "מעולם לא אמרתי ששרית לא תופיע בארוע למען נפגעי טרור או לחיילים. כל בקשה שמגיעה אלינו נבחנת לגופה בהתאם לזמינותה של שרית. מדובר באי הבנה מצערת, שנבעה מתקשורת לקויה וטלפון שבור בין הצדדים. אנחנו מכירים בחשיבות מופע ההצדעה לנפגעי הטרור, אבל לוח הזמנים לא מאפשר לצערנו לשרית להשתתף במופע".
גואטה אמר בשמה של חדד: "שרית תראה זכות להופיע במופע התנדבותי שיהיה למען חיילי צה"ל, כפי שהיא נוהגת באופן רגיל מתוך הכרה בחשיבות העזרה לקהילה והופעות התנדבותיות בפני כלל האוכלוסיה ככלל ובפני חיילי צה"ל בפרט".
את תגובתה של חדד עצמה, שמצלמת היום קליפ חדש לשיר עם סבלימינל, לא ניתן היה להשיג, אך לדברי גואטה שני הצדדים שמחים לשים את הפרשה מאחוריהם. "אני חייב לציין לטובה את תחנות הרדיו האזוריות שתמכו בנו מהרגע שהכתבות התפרסמו. ברדיו ירושלים הגדילו לעשות כשביום שישי הם ערכו במיוחד תוכנית ספיישל שמוקדש לשרית חדד. קיבלנו מכתבים שאמרו לנו שהם מאוד לא אוהבים שמדברים בשמם, ושכשמדובר בשרית, שתורמת ועושה כל כך הרבה לקהילה גם בלי פרסום, זה פשוט לא הוגן".