הפועל ת"א: אבו לאבן בלט בניצחון על רמת עמידר

הקשר, שכבר "שוחרר" פעמיים מהקבוצה העונה, הפגין יכולת טובה בניצחון 1:2 (אוגבונה ופנטסיל). רומן ואסילוק לא הרשים וימשיך להיבחן

משה גוזגל פורסם: 27.12.04, 19:47

רמי אבו לאבן חוזר מהכפור. קשר הפועל תל אביב, שכבר "שוחרר" פעמיים מהקבוצה, הפגין היום (ב') יכולת טובה, במשחק האימון מול מכבי רמת עמידר, בו ניצחו האדומים 1:2. אבו לאבן שיחק באגף הימני של הקישור, והיה המצטיין במשחק בצוותא עם ג'ון פנטסיל והנבחנים מקולומביה. את השערים להפועל כבשו פנטסיל ואוגבונה.

 

החלוץ הבלארוסי, רומן ואסיליוק, שמתאמן עם הקבוצה, בישל את השער לאוגבונה, אך לא הותיר רושם מיוחד והוא ייבחן שוב ביום רביעי במשחק אימון נוסף. גורמים בקבוצה ביקשו מהמאמן, שייע פייגנבוים, להנמיך פרופיל ולא להתראיין כל כך הרבה בענייני הקבוצה. בהפועל רוצים לשמור ככל האפשר על שקט תעשייתי, לפחות עד למשחק הקרוב מול האלופה, מכבי חיפה.