אמדוקס: חוזה ענק עם הוצאה לאור אמריקנית

חברת ההוצאה לאור האמריקנית ר.ה דונלי חתמה על הסכם רב שנים עם אמדוקס, בהיקף מוערך של 50 מיליון דולר

אלי שמעוני פורסם: 05.01.05, 14:37

ענקית ההוצאה לאור האמריקנית ר.ה דונלי חתמה עם אמדוקס על הסכם לשידרוג וחידוש מערכות המיחשוב שברשותה. החברות חתמו על הסכם, שלפיו אמדוקס תשדרג ותחדש את המערכות של ר.ה. דונלי עם פלטפורמת iGen של אמדוקס. הערכות בשוק הם כי היקף העיסקה כ-50 מיליון דולר.

 

בנוסף, החוזה מאריך את הסכם השירותים של ר.ה. דונלי עם אמדוקס עד לסוף שנת 2009, לרבות הפעלה יומיומית של מרכז נתונים ותמיכה שוטפת בתוכנות. יישום מערכת Amdocs iGen מתוכנן למחצית הראשונה של 2006. אמדוקס מספקת שירותים ומוצרים לר.ה. דונלי משנת 1990.

 

ג'ורג' בדנארז, סגן נשיא לתכנון עסקי ומחשוב ב-ר.ה דונלי, אמר: "ההסכם מאפשר לנו להמשיך ולקדם את האסטרטגיה המקומית שלנו לחיפוש מסחרי ולהפצת מדיה משולבת, במקביל לחידוש הטכנולוגיות העסקיות, במטרה ללכוד ולסדר את התוכן באופן יעיל במדיום מקוון ולא מקוון".

 

אמדוקס, היא ספקית של מוצרים ושירותים עבור בילינג ו-CRM. החברה רשומה בארה"ב, ומרכז הפיתוח שלה ממוקם בישראל.