"מניית העם" טבע צפויה לעלות ב-16% עד סוף חודש פברואר. כך על פי קונצנזוס האנליסטים של המגזין הכלכלי של לשכת רואי החשבון "עושים חשבון". עוד עולה מהתחזיות, שעובדו על ידי ד"ר יצחק דיין, כי האנליסטים צופים עלייה בקרב שני שליש מהמניות המובילות בבורסת ת"א, אם כי העלייה תהיה מתונה יותר ביחס לעליות שנרשמו בחודשים האחרונים.
בין המניות שקונצנזוס האנליסטים צופה להן עלייה נמנות רבוע כחול (26%), על בד (20%), מתב (15%), ושטראוס עלית (10%). המניות הצפויות לרדת, הן: אלרון (22%), אסם (14%), אודיוקודס (11%), ואפריקה ישראל (11%).
מניות המסחר מובילות בצפי לעליית ערך המניה (12%), ואחריהן מניות הפרמצביטקה (10%). במניות התעשייה צפויה עלייה של כ-7%, בכימיה - 5% ובבנקאות ופיננסים - כ-1%. מניות הנדל"ן צפויות לרדת ב-7%.
הסקר של לשכת רואי החשבון כולל 10 חברות אנליסטים, שנתנו את ערכי המניות החזויים לסוף חודש פברואר 2005. לכל מניה ניתנו לפחות שלוש המלצות על ידי אנליסטים שונים, והציון חושב על סמך ממוצע פשוט של תחזית האנליסטים.
בין בתי ההשקעות שהשתתפו בתחזיות - אי.בי.אי, אינווסטק, אקסלנס, בנק אגוד, דש ניירות ערך והשקעות, יו.בי.אי, מנורה גאון, פועלים סהר, פסגות אופק, ושוורץ שוקי הון.
אין בפרסום זה משום המלצה לרכישת המניות הנסקרות.