של מי היה הרעיון לעשות לך מסיבה משודרת?
"אני מניח של הנהלת הערוץ וצוות המנחים, וכמובן וידאו שאני אשתף פעולה. אני חושב שזאת פעם ראשונה שערוץ הילדים מתמודד עם סיטואציה כזאת. זאת הפעם הראשונה שמנחה מתגייס. בדרך כלל המנחים מגיעים אחרי הצבא. וזה מוזר גם לי, כי בכל זאת אני עומד בפני משהו שתמיד נראה רחוק ותמיד שומעים עליו סיפורים, ופתאום זה קורה".
אבני, שהתחיל את הקריירה שלו ב"מלך הג'ונגל" הוצנח לערוץ בגיל 16, ויתרום את חלקו ב"חיל חינוך ולהקות", הגרסה החדשה ללהקות הצבאיות. "עשיתי מבחנים כמו כולם", הוא מדגיש. "וברגע שאני אתגייס אני אהיה קודם כל חייל. כמובן שאני אשמח לשלב קריירה בחיילות".
בערוץ שש מבטיחים כי המסיבה, שתהיה גם באופן טבעי השידור האחרון של המנחה הצעיר ביותר בו, תכלול שיגועים לרוב, כולל הכנות לטירונות.
יש לך מושג מה יהיה במסיבה?
"הרבה אני לא יודע כי גם ממני מסתירים את הרוב. הם הולכים להפתיע אותי בהמון דברים אבל לא מוכנים לספר לי מה. אולי טוב שכך. עודד מנשה, כשהוא מתכנן דברים לכי תדעי מה יכול לקרות".
לך על הצד הפרוע שלך, עודד.