פרשת אונס וניצול מזעזעת: משטרת ירושלים עצרה היום (ד') בני זוג חרדים, תושבי העיר, בחשד לסחיטה, מרמה ותקיפה של נערה ששימשה כבייביסיטר של ילדיהם. הגבר חשוד שאנס את הנערה פעמים רבות, הכניס אותה להריון, ויחד עם אשתו לקח ממנה את התינוק שנולד ורשם אותו פיקטיבית כבנו. האשה חשודה בתקיפת הנערה ובאיומים עליה. מעצרם של השניים הוארך ביממה בבית משפט השלום בירושלים.
הפרשה החלה לפני 11 שנה, כשהנערה, אז בת 16, נסעה עם בני זוג חוזרים בתשובה, כולם תושבי צפון הארץ, לסמינר במלון באשקלון, כדי להיות שמרטפית לילדיהם. בעת שהותם במלון נכנס החשוד לחדרה של הנערה והיא סיפרה לו שהיא באה מבית עם הרבה מצוקה ואלימות. בתגובה הוא ליטף אותה וחיבק אותה בצורה "אבהית".
בהמשך, גם לאחר השהייה בבית המלון, השניים נפגשו עוד כמה פעמים, והוא אנס אותה. זמן קצר לאחר מכן עברה הנערה לגור עם המשפחה וטיפלה בילדיהם, והבעל המשיך לקיים איתה יחסי מין.
כעבור כשנתיים, בהיותה בכיתה י"ב, חזרה הנערה לבית הוריה אך הקשר נמשך ואז היא גילתה שהיא בהריון. לדבריה, החשוד דרש ממנה לעבור הפלה אך היא סירבה והוא התוודה בפני אשתו. האשה אמרה שייוולד לנערה בן, הם ייקחו אותו ויגדלו אותו כי יש להם רק בנות.
האשה התחלפה עם היולדת
על-פי החשד, בני הזוג שכרו לה דירה בשכנות אליהם, וסיפרו לכולם שהיא אחותו של הבעל שעומדת להתגרש. במשך ההריון, הנערה כלל לא יצאה מהבית, אלא לבדיקות, אותן עשתה תוך שימוש תעודת הזהות של האשה. בני הזוג דאגו לצרכיה וכשהגיעה העת, הביאו לבית מיילדת שיילדה את התינוק. כמה שעות לאחר הלידה, הם הוציאו את הנערה מהמיטה, והאשה התחלפה איתה.
בהמשך, הזמינו בני הזוג רופא כדי שיבדוק את התינוק, והאשה התחמקה מבדיקתו בטענה שהיא חרדית. התינוק שב איתם הביתה והם החלו לגדל אותו כבנם.
זמן קצר לאחר מכן עקרו בני הזוג לירושלים, מבלי להודיע לצעירה. לדבריה, היא איתרה אותם וביקשה להיות בקשר עם בנה, ושיציגו אותה בתור דודה שלו. בני הזוג הסכימו והגבר חידש את הקשר המיני איתה. כשאשתו גילתה את הקשר המחודש, היא הגיעה לבית העסק שבו עבדה הצעירה בירושלים, איימה עליה והיכתה אותה. רק אז פנתה הצעירה למשטרה וגוללה בפניהם את הסיפור הבלתי ייאמן.
רב פקד אלי כהן ממרחב ציון במשטרת ירושלים אמר: "מדובר במקרה שנמצא בחקירה בשלבים הראשונים. התלונה שהצעירה הגישה דיברה על תקיפה ואיומים. במהלך התלונה היא סיפרה שהכירה את הבחור החרדי, קיימה עימו יחסי מין, חלק בהסכמה וחלק לא. בהמשך היא סיפרה על התינוק, שנרשם ברישום פיקטיבי על שם בני הזוג".
לדבריו, "בני הזוג הודו בסיפור הלידה, אבל לגבי היתר, הגירסאות שונות". רפ"ק כהן אמר עוד כי הוא הופתע מכך שלא כל כך קשה ללדת ילד ולהציג אותו כילד של אדם אחר במדינת ישראל.