אופטיקה הלפרין תמשיך להציב שלטים בכיכר המדינה

בית המשפט הוציא צו מניעה זמני נגד דרישה עיריית ת"א להסיר את השילוט

ליטל דוברוביצקי פורסם: 02.02.05, 08:19

רשת אופטיקה הלפרין תמשיך להציב שלטים בסניף שלה שבכיכר המדינה בתל-אביב. בית-משפט השלום בעיר הוציא השבוע צו מניעה זמני נגד עיריית תל-אביב, בעקבות דרישתה מהחברה להסיר את השלטים.

 

בשבוע שעבר הגישה הרשת בקשה למתן צו מניעה נגד העירייה, לאחר שנדרשה להסיר שילוט של הרשת מסניפה שבכיכר המדינה. הרשת טענה כי
השילוט, הקיים במקום כבר מספר שנים, הינו חוקי ובעל רשיון לשנת 2005.

 

לטענת הרשת, באמצעות עו"ד יגאל כהן, כי לפני מספר ימים הודיעה לה העירייה כי מטעמים של יופי ואסתטיקה עליה להסיר את השילוט בתוך 48 שעות. עוד טענה הרשת כי העירייה איימה כי אם הדבר לא יתבצע, תיאלץ העירייה להסיר את השילוט בעצמה ותחייב את הרשת בהוצאות.

 

צו המניעה הזמני ניתן במעמד צד אחד. השופטת חדווה וינבאום-וולצקי כתבה בהחלטתה כי הדבר נובע מהחשש הסביר שאי מתן הצו יגרום לרשת נזק חמור. צו המניעה יישאר בתוקף עד לקביעת מועד דיון בבית המשפט בהשתתפות כל הצדדים.

 

יעקב הלפרין, מנכ"ל אופטיקה הלפרין בתגובה: "אני שמח, כי בית המשפט ראה לנכון לתמוך בבקשתנו לצו המניעה".

 

מעיריית תל-אביב נמסר בתגובה: "בית-המשפט קבע לשוב ולדון בנושא ב-10 בפברואר. בדיון זה תשמיע העירייה את תגובתה".