טנזר פרש מהערוץ לאחר שבאוגוסט 2004 השלים אביב גלעדי את ההשתלטות על ערוצי הספורט, עם רכישת השליטה בחברת JCS-ספורט.
עוד לפני השלמת ההשתלטות של גלעדי דובר על סיום כהונתו של טנזר, שהחזיק בכ-11% ממניות הערוץ והיה המנכ"ל במשך 15 שנה. בין השמות שהועלו להחלפת טנזר בערוץ הספורט היו העיתונאי והפרשן עפר שלח ומנחה הטלוויזיה גיא זוהר.
אבי בר כיהן כסמנכ"ל ערוץ הספורט מאז 1999. קודם לכן היה במשרד רואי החשבון סומך-חייקין. לבר (בן 34, נשוי + 1) תואר ראשון בכלכלה ותואר ראשון בחשבונאות, והוא מסיים בימים אלו תואר שני במשפטים. כמו כן, הוא חבר הסגל האקדמי באוניברסיטת תל אביב בפקולטה למינהל עסקים.
עם כניסתו לערוצי הספורט מינה אביב גלעדי את מודי פרידמן ליו"ר הערוצים. פרידמן כיהן כמנכ"ל ערוץ 10 לפני כניסתם של רון לאודר ושלמה בן-צבי להשקעה בערוץ. עם כניסתם של המשקיעים החדשים לערוץ 10 מונה ניר למפרט לתפקיד המנכ"ל, במקום פרידמן. למפרט כיהן כמשנה למנכ"ל חברת הלוויין יס לפני תפקידו בערוץ 10.