זהבה בן למען ילדי העולם

שיר של בן יצורף לאוסף שמוציא האו"ם של מיטב זמרי העולם, כולל בונו וסטינג

סמדר שילוני פורסם: 27.02.05, 13:46

זהבה בן הוזמנה לקחת חלק בפרוייקט עולמי, בו מעורב בין השאר ארגון יונסק"ו, הפועל לקידום זכויות הילד בעולם.

 

במסגרת הפרויקט ישולב השיר שזהבה תבצע השבוע בתחרות קדם האירוויזיון עם שליחי הנשמה, peace & love באוסף שירים שיופץ ברחבי העולם. לאוסף, שיכלול 24 שירים של אמנים, תרמו שירים בין היתר גם אמנים כמו בונו, סטינג, קאט סטיבנס ויוסו נ'דור.

 

"הנשיא של ארגון צרפתי שיזם את הדיסק התקשר אלי", מספר ראובן פינטו, אמרגנה של בן, "ואמר שכשהם נכנסו לאתר של זהבה כדי לברר איך מתקשרים איתה, הם שמעו את השיר והוא מאוד מצא חן בעיניהם. המטרה של הפרויקט היא להפיץ מסר של שלום בכל העולם, והשיר משלב את השפה העברית, האנגלית והערבית, כך שהוא התאים להם".

 

האוסף ייצא בעשרות אלפי עותקים ויחולק חינם לילדים בני 4-15 ברחבי העולם, בעיקר בקרב אוכלוסיות פגועות כמו נפגעי הצונאמי. כמו כן ניתן יהיה להוריד אותו באינטרנט. שורת הופעות שיתקיימו בעקבות הוצאת הדיסק יוקדשו לאיסוף תרומות לילדים הסובלים מעוני.