חברת כרטיסי האשראי Cal סיימה את שנת 2004 בעלייה של 30% ברווח הנקי, שהסתכם ב-95 מיליון שקל. את הרבעון האחרון של השנה סיימה Cal ברווח נקי של 23 מיליון שקל, לעומת 17 מיליון שקלח ברבעון המקביל ב-2003.
החברה מציינת כי בהיקף מתן הלוואות חל גידול של 17%, ופריסות החיוב החודשי לתשלומים גדלה בלמעלה מ-20%. גידול חל גם בשימוש בכרטיסי האשראי ויזה ודיינרס אותם היא מנפיקה, מעבר לגידול שחל באמצעי תשלום זה במשק ועמד על קצת פחות מ 10%. כמו כן, חל גם גידול של למעלה מ-5% בשימוש של לקוחות Cal בחוץ לארץ.
בתחום הסליקה נקטה Cal במדיניות של שמירה על כדאיות כלכלית, ושמרה על חלקה בסליקה - כ- 52% בשוק הויזה ו- 28% בכלל השוק.
בעז צ'ציק, מנכ"ל Cal: "מיצבנו את Cal כחברה המובילה בתחום הפתרונות הפיננסים החוץ בנקאיים ללקוחות באמצעים טכנולוגיים מתקדמים וזמינים. כ-50% ממוצרי האשראי שלנו ניתנו באמצעות מענה קולי ולמעלה מ-15% באמצעות האינטרנט, סה"כ למעלה מ 65% מהפתרונות הפיננסים ניתנו באמצעים ממוכנים. לאור המהלכים השיווקים בהם החלנו השנה נסיים את שנת 2005 בתוצאות עסקיות טובות לפחות כמו בשנה החולפת".
חברת Cal היא בבעלות בנק דיסקונט (51%), הבנק הבינלאומי (20%), קבוצת פישמן (24%) ושילוח הראל (5%).