אמנון לוי שהוקפץ מהחופשה במטרה להציל את הכבוד האבוד של יום שלישי הצליח להחזיר את "טלעד" למחוזות הרייטינג ותוכנית התחקירים "שומר מסך" התברגה למקום השני בטבלה עם 20.9%.
אצל "דרוש מנהיג" המצב מדרדר: בין 21:30 ל-22:55 עקף הערוץ הראשון את הערוץ השני. הריאליטי הגיע אמש לשפל חדש ואפשר לתוכנית הקשישה "פוליטיקה" לקבל רייטינג גבוה יותר מאשר זה שנרשם בפריים טיים של ערוץ 2 - "פוליטיקה" עם 12.1% רייטינג מול "דרוש מנהיג" עם 11.6%. רגע, זה לא הסוף - הרייטינג התרסק בחלק "הבחירה" של התוכנית שכבר ממש מגרד את הריצפה במקום 8 עם 9.9% רייטינג, פחות מ"לבריאות" ששודרה אמש בפרה פריים.
ערוץ 10 הרוויח מההפקר ו"בעקבות הגביע האבוד" של עמנואל רוזן סוגר את הטבלה של אתמול עם 8.9%. "אחורי החדשות" של יאיר ניצני עם 7.2%, אפילו "שבתות וחגים" שרכש לאחרונה הערוץ קיבל 3.9% צפייה, רייטינג טוב יותר משל אסף הראל בזמנו.
