שישה בני אדם נפצעו בצהריים בעקבות דליקה שפרצה במלון "הנסיכה" באילת. חמישה נפגעו קל משאיפת עשן ואורחת נפגעה ברגלה. השריפה פרצה בעקבות עבודות ריתוך בקומה הראשונה, שהציתו סיבי בד מהמכבסה הצמודה.
מפקד כיבוי אש אילות, טפסר דן הררי, סיפר על הדליקה: "קיבלנו הודעה על שריפה בקומה ה-12 של המלון. יצאנו עם שתי כבאיות, רכבי פיקוד, סולם ומנוף. כשהגענו לא ראינו כלום, קצין הביטחון של המלון חיכה לנו בפתח, והוביל אותנו למקום השריפה".
לדבריו, "צוות המלון פעל נכון, טילפן למוקד השריפה ופינה את האורחים מהחדרים. השריפה שפרצה בקומה הראשונה גרמה לעשן שעלה בפיר של צינור יניקת העשן מהמטבחים של המלון והגיע עד לקומה ה-16. חלק מהעשן התפזר לתוך הקומות. הכבאים התיזו מים מלמעלה לתוך הפיר ולאחר שהשריפה כבתה, הפעיל המלון את המפוחים שיסלקו את העשן".
ריקי בלילי, ממעלה אדומים, שהתארחה במלון סיפרה: "היינו בקומה ה-12, הרחנו ריח נוראי של עשן ופתאום החשמל נפל. התקשרנו לקבלה, אבל הם לא ידעו כלום. יצאנו למרפסת וראינו המון עשן אז לקחנו את התינוק וברחנו מיד למטה דרך המעלית". למשפחת בלילי טענות על תפקוד צוות המלון. "אף אחד מנציגי המלון לא יצא החוצה להרגיע אותנו או להביע תמיכה. אנחנו עמדנו שעה בחוץ ולא ידענו מה קרה".
סימה כהן, מיחסי הציבור של מלון "הנסיכה" מסרה בתגובה: "אנחנו בעצמנו לא ידענו מה קרה, לכן חיכינו. בינתיים, הוצאנו לכל האורחים שלנו בקבוקי מים".