גם יפה, גם אופה

ג'קי פבון יוזם מנות פסטה מיוחדות לקראת הקיץ, שיהיה מה לנשנש. בינתיים תסתפקו בתמונות

סמדר שילוני פורסם: 21.04.05, 18:20

חג שמח וכשר יהיה לכם באדיבות ג'קי פבון (ל"יולי"), דוגמן על ורב תלתל, שמחזיק באחד הגופות היותר נחשקים בלבונטין הלוהטת. מה לעשות שג'קי זה כבר שנה וחצי אוחז גם אוחז במוריאל סגל, פיגורה פוטוגנית בפני עצמה.

 

סגל, 22, ופבון, 28, הכירו על מסלולי התצוגות, אחרי חודשיים עברו לגור יחד תחת קורת גג חושנית אחת בתל אביב, ובסוף הקיץ בעזרת השם הם יעמידו חופה וקידושין.

 

בינתיים פבון מגשים חלום צדדי אחר וכבר שנה הוא מחזיק ומנהל פסטה בר-בריאות איטלקי ברחוב דיזנגוף בתל אביב, שנקרא "דון שילון". אם אתן רוצות הצצה חפוזה או מעמיקה באיי קיו המשתרג של פבון, חפשו אותו בבר, שם גם תוכלו לצפות בו משכלל את כישורי הבשלנות שלו, שהוא מעבד עכשיו בקורס בישול מיוחד.

 

אחרי המנה הסופנית, פסטה ברוטב אבוקדו, פבון בונה על מנות מסעירות נוספות כמו פסטה עם פירות טרופיים, פסטה על מנגו, ו-24 קוקטיילים בלעדיים שירעננו רשמית את הקיץ הקרוב. "עכשיו אני עובד גם על פסטה חדשה ודיאטתית, משהו קליל לקיץ", מצהיר הג'ק, "פסטת ברחשים. אתה אפילו לא צריך להתאמץ, אתה רק פותח את הפה והם נכנסים לך פנימה לבד".

 

חוץ מזה ג'קי מחזיק בצ'ופר 93', הארלי אימתני שמנייד אותו ואת בחירת ליבו בכל הארץ, ובפסח הקרוב הם מתכננים על טיול שיתחילו אותו מאה אופנוענים, ובשאיפה שבאמצע ינשרו חלק עד שישאר הגרעין הקשה של 12 אופנוענים חסונים ומכורים. "נמריא מתל אביב לפארק תמנע, משם לאילת ואז ניסע צפונה עד לנהריה. בהמשך אני מחליף את הצ'ופר, שאצלי כבר שלוש שנים, בהארלי 57 שאבל".

 

מה זה בשבילך אופנוע?

 

"החופש".

 

ואיך החופש הזה מסתדר עם חתונה?

 

"חתונה זה לא אזיקים. ועם אשה כמו שלי, על אחת כמה וכמה".

 

את זמנו הפנוי מבלה פבון, "184 סנטים ביום טוב", בכתיבת מוזיקה לעצמו, בעיקר על אהבה. מסתבר שברקורד שלו רשומה להקה בשם דיאלקטיקה, שחברו אליה עמירם עיני ואלכס בכרי (הבן של השחקן מוחמד בכרי). "אין לי שום כוונה להחזיר את 'דיאלקטיקה' לחיים, אבל עכשיו אשתי מאשרת את הניסויים המוזיקליים שלי, אז זה מסתדר".

 

מילים אחרונות לחג?

 

"כן. אני רוצה לנצל את הבמה כדי למסור לאמא שלי ד"ש חם וחג שמח".

 

בבקשה.