קבוצת שרם פודים קלנר (SFK) השלימה אתמול (ב') את המכרזים הציבורים של הנפקת שרם-פודים-קלנר ולידר החזקות.
בהנפקות הוצעו לציבור אג"ח סטרייט וכתבי אופציה בהיקף של כ-63 מיליון שקל בכל הנפקה. את ההנפקות הובילה לידר הנפקות ביחד עם כלל פיננסים, אלטשולר שחם, אייפקס ופ.ר. חקר שוקי הון.
במסגרת המכרז לציבור של שרם-פודים-קלנר התקבלו ביקושים של כ-15 מיליון שקל, והוא נסגר בריבית המקסימום בשיעור של 4.8% בשנה. במכרז המוסדי שהתקיים לפני כשבוע התקבלו ביקושים של כ-79 מיליון שקל.
במסגרת המכרז לציבור של לידר החזקות התקבלו ביקושים של כ-16 מיליון שקל, והוא נסגר בריבית המקסימום בשיעור של 4% בשנה. במכרז המוסדי שהתקיים לפני כשבוע התקבלו ביקושים של כ-102 מיליון שקל.
קבוצת שרם-פודים-קלנר, עוסקת במישרין ובאמצעות חברות בנות בהשקעות בתחומי שוק ההון, תעשייה, תקשורת וטכנולוגיה, נדל"ן ותשתית וכן סחר ושירותים.