ללא בוסמנים אבל עם הרבה נחישות והקרבה, ניצחה הערב (א') הפועל חולון 72:77 את מכבי רעננה. חולון התייצבה למשחק לאחר שהחתימה בפגרה את שחקן הבוסמן מיילס סיימון, ששוחרר ממכבי רעננה, והספיקה לאבד אותו כשעזב במפתיע לאיטליה.
אלפי אוהדים חולונים שמילאו את היציע נתנו אווירת כדורסל נהדרת. חולון פתחה את המשחק טוב כשמוטי דניאל (21 נקודות) מוביל את הקבוצה. מנגד, רעננה עם התקפה מאוזנת בניצוחו של קלי מקרטי, הצליחה לשמור על משחק שקול ולסיים את הרבע ב-26:26.
את הרבע השני פתחה חולון בסערה כשהזר החדש טים ג'ונס דוחף את הקבוצה להתקפות מתפרצות בכל הזדמנות. חולון עברה לשמור אזורית ורעננה לא מצאה תשובה. ארבע דקות לסיום המחצית קלע משה מזרחי שלשה שסיימה ריצה של 2:11 והעמידה את היתרון על 12 נקודות למקומיים. משחק טוב של גיא קנטור (12 נקודות) עזר לרעננה לרדת למחצית בפיגור של 10 נקודות בלבד (32:42).
בפתיחת הרבע השלישי קיבלה רעננה זריקת מרץ עם כניסתו של אורי יצחקי במקום אייץ' וולדמן שנפצע שוב. יצחקי עזר ללחוץ על מובילי הכדור של חולון, ולשתק את ההתקפה שלה. גיא קנטור הריץ את רעננה לסדרת שלשות משלו, ויחד עם שלשות של יצחקי וסאבנוביץ' ביצעה הקבוצה ריצה של 1:13 עד לשיוויון 50 בדקה ה-28. הרבע הסתיים בתוצאה 54:52 לחולון.
ברבע האחרון התנהל משחק שקול, כששתי הקבוצות מרבות לאבוד כדורים ולהפגין אי סדר. טים ג'ונס (21 נקודות, 8 ריבאונדים, 6 אסיסטים) לקח את המשחק על עצמו ובסדרת קליעות עונשין העלה את חולון ליתרון של 3 נקודות, שתי דקות לסיום. איבוד כדור נוסף של רעננה החזיר את הכדור לחולון ומשה מזרחי קבר שלשה גדולה וסגר עניין. קובי בלול (11 נקודות ו-15 ריבאונדים) הספיק להוסיף עוד קליעת עונשין ולרשום את תוצאת הסיום. אגב, אחד ההבדלים המשמעותיים הערב בין הקבוצות היה מאזן הכדורים החוזרים - 30:52 לזכותה של חולון.
מאמן חולון, עופר ברקוביץ': "עברנו בפגרה הרבה תהפוכות אבל הוכחנו היום שיש לנו אופי , לב ענק וניסיון. קיבלנו שחקן זר טוב שיעזור לנו בהמשך. הקהל בחולון מדהים והיום ניצחנו בזכותו. נביא עוד שחקנים על מנת להתחזק בהמשך".
עמי מנור, יו"ר חולון, נראה מאושר בסיום ואמר: "עברנו קטע לא נעים עם סיימון אבל היום ניצחנו ניצחון גדול של הקרבה, ואני מקווה שמכאן רק נשתפר".
ברעננה הסתגרו שעה ארוכה בחדר ההלבשה וכשיצאו השחקנים אמר אורי יצחקי: "בחצי השני חזרנו למשחק אבל המומנטום היה היום עם חולון. אנחנו לא משחקים טוב כרגע אבל זה ישתנה".
הפועל חולון: מוטי דניאל - 21 נקודות ו-8 ריבאונדים, משה מזרחי - 15 ו-7 ריבאונדים, ג'ו וויילי - 7 נקודות ו-12 ריבאונדים.
מכבי רעננה: קלי מקארתי - 12 נקודות ו-8 ריבאונדים, גיא קנטור - 12 נקודות ו-5 אסיסטים, גוראן סאבנוביץ' - 12 נקודות, ג'סי סולטרס - 11 נקודות, יובו סטויאנוביץ' - 10 נקודות ו-7 ריבאונדים.