Monitronics האמריקנית בחרה בפתרון של נייס

ענקית תעשיית האבטחה האמריקנית Monitronics בחרה בפתרונות של חברת נייס הישראלית ליישום הפתרון של נייס למוקדי שירות לקוחות. Monitronics הינה לקוחה של דיקטפון CRS, אותה רכשה נייס לאחרונה

אלי שמעוני פורסם: 28.07.05, 13:24

חברת האבטחה האמריקנית Monitronics בחרה בפתרונות של חברת נייס הישראלית  ליישום הפתרון של נייס למוקדי שירות לקוחות.

 

מדובר בעיסקה מהותית עבור נייס, זאת מכיוון ש-Monitronics הינה לקוחה של דיקטפון CRS, אותה רכשה החברה לאחרונה. 

 

Monitronics תיישם את פתרונות נייס לאינטראקציות במרכזי השירות על מנת לשפר את איכות הקשר עם הלקוחות באמצעות ייעול הבקרה על שירות המוקדנים.  

 

"אבטחה הפכה בשנים האחרונות, לנושא הממקד תשומת לב רבה הן בעסקים והן בבתי מגורים" אמר מיכאל מאיירס, סמנכ"ל הכספים של Monitronics. "נייס הוכיחה את יתרונותיה בניהול האינטראקציות עם לקוחות ויכולות הבקרה על איכות השירות של מוקדנים. החלטתנו לאמץ את פתרונות נייס מבוססת על יכולות החברה לשיפור ביצועי מוקדנים וייעול של תהליכים הקשורים לאינטראקציות עם לקוחות.  

 

לדברי  ערן גורב, נשיא ומנכ"ל נייס ארה"ב: "הבחירה של Monitronics בפתרונות של נייס משקפת את התגובה החיובית שאנו מקבלים מלקוחותיה של CRS. עיסקה זו מספקת לנייס בסיס לקוחות רחב, המוכן לאמץ את הפתרונות שלנו, שהינם המובילים בשוק ואת מגוון השירותים שנייס מציעה. אנו שמחים ש - Monitronics מביעה אמון בנייס ובפתרונות לשיפור הביצועים שלה".

 

Monitronics הינה ספק מוביל של מערכות אזעקה ושירותים נילווים לבתי מגורים ובתי עסק בארצות הברית. החברה מנטרת התרעות מפריצות, שריפות ואירועים אחרים ליותר מ-חצי מיליון מנויים באמצעות מערכות אבטחה המותקנות ע"י סוכניה באתרי הלקוחות.