דירקטוריון בנק ההשקעות פועלים איי.בי.איי מינה את אליאב בר-דוד למנכ"ל חברת הבת (100%) של פועלים איי.בי.איי - פועלים איי.בי.איי חיתום. בנוסף, רונן צלניר, המחזיק 13.67% ממניות פועלים איי.בי.איי, ימונה כיו"ר דירקטוריון פעיל של חברת החיתום.
חברת ההשקעות דיווחה היום על ריווחי שיא ברבעון השני השנה. הרווח הנקי מפעילות שוטפת הסתכם בכ-15.7 מיליון שקל, בהשוואה לכ-4.7 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. ביחד עם רווח הון בסך של כ-11 מיליון שקל כתוצאה ממימוש מניותיה ביורוקום תקשורת, הסתכם הרווח הנקי של החברה ברבעון השני השנה בסכום שיא של 26.6 מיליון שקל.
הרווח הנקי למחצית הראשונה הסתכם בכ-42 מיליון שקל, זאת לעומת רווח של 11.1 מיליון שקל במחצית המקבילה אשתקד וכ-19 מיליון שקל בכל שנת 2004.
במחצית הראשונה השנה ניהלה החברה ושימשה כחתם ב-52 הנפקות פרטיות וציבוריות ועסקות אחרות בתחום הבנקאות להשקעות. פעילות זו הניבה הכנסות בסך כולל של כ-56 מיליון שקל לעומת כ-21 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד.
החברה החליטה על חלוקת דיבידנד במזומן בסך של 25 מיליון שקל, המגדילים את היקף הדיבידנד השנה לכ-38 מיליון שקל. ההון העצמי של איי.בי.איי לסוף יוני 2005 הסתכם בכ-96.2 מיליון שקל.
מנכ"ל חברת הבת, אליאב בר-דוד, 33 הינו בעל תואר שני במנהל עסקים מאוניברסיטת ת"א בהתמחות מימון וחשבונאות. בחמש שנים האחרונות שימש כסמנכ"ל שיווק ומכירות בפועלים אי.בי.אי חיתום והיה אחראי על שיווק ההנפקות למשקיעים מוסדיים ולציבור.
פועלים איי.בי.איי נחשבת למנהלת ההנפקות הגדולה בישראל מעל לעשור שנים. בנק הפועלים (באמצעות פועלים שוקי הון) מחזיק כיום בכ-29% ממניות החברה, בנוסף לאי.בי.אי שמחזיקה 27%, רונן צלניר ויואב קפלן שמחזיקים כ-14% כל אחד והציבור שמחזיק בכ-16% מהמניות.