
מימין לשמאל: דגנית כהן (42) האילתית אוהבת סלסה ויש לה רישיון לסירה מהירה. נחמה פרידמן (59)ף מטפלת הוליסטית, היתה לוקחת איתה לאי בודד את שני הנכדים ואת כרית הכוסמת שלה, הילה רון (36) היתה לוקחת איתה דווקא גלגל הצלה, מברשת שיער ואת הספר "חייו של פאי". איריס ארבל (39) היא יאכטונרית בעלת רשיון לסירה מהירה, מיכל בויניס (44) שטה בעבר לקפריסין והיא הנדסאית אדריכלות ולענת מרמלשטיין (50) מכפר סבא אין נסיון קודם בשייט אבל היא "נכונה להרפתקאות". אורית סוויסה היא הסקיפרית הצמודה של היאכטה. לעליזה וולף-צוקרמן (43), שעובדת בביטוח הלאומי, יש תשובה יעילה לנושא האי הבודד: היא תסתפק בבעלה כי "לכל השאר הוא ידאג".

מאירה צפריר (60) היא ד"ר לניתוח מערכות ושני הבנים שלה הם יאכטונרים. בתיה היא הסקיפרית של היאכטה. מעליהן עומדת רונית מונטה (48), שהיתה לוקחת לאי בודד דובי, "רוקט פוקט" וכמובן סוללות, ויש לה רישיון משיט. אורית בלנקה (45) גרה בהוד השרון והיא עורכת דין שאוהבת הפלגות ארוכות. גם טל וגמן-בריכמן (46) חובבת שיט. היא מנהלת מערכות מידע ויש לה 4 ילדים. סיגל שלח (39) היא הד"ר השניה על הסיפון. היא עוסקת בשוק העבודה וזה יהיה השיט הראשון שלה. קרן שהם (31) היא עובדת סוציאלית, אבל היא גם בעלת רשיון לסירה מהירה ובוגרת שייט תחרותי למפרשיות.

בשורה העליונה עומדות (מימין לשמאל) אתי נוימן (29), שהתחתנה ממש לאחרונה ויש לה תואר שני בפסיכולוגיה קלינית; לילך לב - הסקיפרית האישית של היאכטה ומירי בולוטין (50) בעלת רשיון גוררת סירה מהירה ומאמנת נבחרת ישראל בשחייה לחרשים. בשורה התחתונה עומדות ורדה הולנדר-שמריז (39) בעלת חברה לקייטרינג ו"אוהבת ים גדולה"; דניז בן-ששון (54) מנכ"לית שעושה קורס סקיפרים, ויש לה 3 ילדים; ימית אלמליח (30), חובבת שייט וים, שהיתה לוקחת איתה לאי בודד את בעלה ושני ילדיה; אילת קרן (21) - צעירת המשתתפות, מלצרית שמחכה לתחילת שנת הלימודים האקדמאית ואביטל בירן (28) דוקטורנטית מאוניברסיטת בן גוריון שנוהגת להפליג עם חברים.

איריס כץ היא הקומודורית של המשט ומעליה עומדת קרן אראל-גיחון (38) ספורט-תרפיסטית ומורה לרכיבה טיפולית. לידן עומדת אסנת לינדר (47) יבואנית עתיקות וחובבת נומרולוגיה, ואחריה סיגל יעקובי (30) עו"ד וירושלמית, אבל בעלת רשיון משיט 30. נירית סלייני היא הסקיפרית של היאכטה, ולידה עומדת יונה רבוכין (60) מורה ואמא לשלושה שאוהבת ספורט וטיולי אתגר. השמאלית הקיצונית היא אתי קרן (51) בוגרת חיל הים ועובדת בביטוח לאומי שהיתה לוקחת איתה לאי בודד ספר, מצלמה ואת "שמחת החיים שלי". יושבת למרגלותיה נטע דוידי (38) אדריכלית שעושה קורס שייט בהמשכים ויש לה 2 ילדים. חסרה בצילום ענת טלמון-כץ (39), אמא לשלוש בנות עם הרבה נסיון בהפלגת יאכטות שחיה בלונדון.

מימין לשמאל: ירדן רונן (46) היא תל אביבית אוהבת ים ואמא ל-4 שעוסקת בהוראה. לנגה ויזל (35), מורה ויועצת חינוכית חובבת ספורט, זו תהיה הפלגה ראשונה. סימונה דרור-הונדרט היא הסקיפרית של היאכטה. ברוריה מאירסון (58) היא חיפאית חובבת ציור וים, שלאי בודד היא היתה לוקחת סל גדול ("שבו נאסוף את כל החוויות"), מצלמה ואופטימיות. תמי רון-אל (53) היא פיזיוטרפיסטית ואמא ל-3, ובעלת "אהבת ים גדולה". ורד שוורץ (39) היא מידענית ובוגרת צופי ים. לאי בודד היא היתה לוקחת תמונה של המשפחה והרבה אהבה וסבלנות. לשלומית אלמוג (49) יש רשיון משיט 60 ליאכטה, והיא אוהבת לטייל בארץ ובעולם. מגי גל (50) מרעננה היא קוסמטיקאית ללא נסיון בשייט והיא חובבת ריקודי בטן ומוסיקה לטינית.