תאגיד הוסט-מריוט רכש 38 בתי-מלון מאת חברת סטרווד, תמורת 3.3 מיליארד דולר.
פרשנים אמרו כי העסקה תאפשר לרוכש לגוון ולהרחיב את ההיצע: מבחינה סוציו-כלכלית - שהרי האתרים של סטרווד הינם יוקרתיים ועתירי-מותרות, יותר מאשר רוב המקומות אשר הוסט-מריוט מציע כיום; ומבחינה גיאוגרפית - לאירופה, לקנדה, לאיי-פיג'י ולצ'ילה.
בין האתרים יש 25 בארצות-הברית ו-13 במדינות אחרות. למבחר של הוסט-מריוט, אשר עד כה כלל בעיקר 2 שמות-מותגים - מריוט וריץ-קרלטון - מצטרפים בכך 5 סימנים-מסחריים: ווסטין, שרתון, W, לקז'רי, סנט-רג'יס. סטרווד תמשיך לנהל את בתי-המלון, למשך "עד 40 שנה" מיום השלמת העסקה.
הנהלת הוסט-מריוט ציינה כי בעקבות העסקה, התאגיד יהיה ראשון בענף האירוח האמריקני. שווי התאגיד - שברשותו יהיו 145 בתי-מלון, המשויכים ל-17 שמות-מותג - יהיה 16 מיליארד דולר.
הרוכש ינפיק מניות בשווי 2.3 מיליארד דולר, שיינתנו למוכרת; שאר הסכום ישולם במזומן. בעלי-המניות של סטרווד יקבלו 11.18 דולר תמורת כל מניה מסוג-B שבידיהם. חברת סטרווד עצמה תקבל 941 מיליון דולר במזומן. הרוכשת גם תיקח על עצמה חובות בשווי 700 מיליון דולר. העסקה תושלם ברבעון הראשון של השנה הבאה.