תושב דיר אל אסד בן 42 שהתגורר בתקופה האחרונה בכרמיאל נרצח אמש (יום ב') בדקירות סכין בשכונת גבעת רם בכרמיאל. הרצח אירע סמוך לשעה 22:30, בעת שהנרצח נסע עם חברו במכונית ברחוב בציר בעיר. מהמשטרה נמסר כי הנרצח מוכר למשטרה מתחום עבירות הסמים.
צוות מד"א מאזור אשר שהוזעק למקום מצא את הנרצח שוכב על הכביש סמוך לרכבו. החובש, שאדי טועמה, סיפר כי לא ניתן היה להציל את חייו של האיש. לדבריו, הוא נדקר מספר פעמים בצדו השמאלי ואחת הדקירות - דקירה בעורק הצוואר - גרמה לדימום כבד ולמותו של האיש.
החבר שהיה עם הנרצח ברכב סיפר לאנשי הצוות הרפואי כי הדקירה אירעה במרחק של כמאה וחמישים מטרים מהמקום בו מצא המנוח את מותו. עוד סיפר כי קבוצה של צעירים קראה לאיש והוא ניגש אליהם. כשחזר היה דקור. הוא הספיק לנהוג ברכבו כמאה וחמישים מטרים לפני שהתמוטט.
כוחות משטרה רבים, ובהם שוטרי סיור ואנשי מודיעין של משטרת כרמיאל וכן אנשי זק"א, הגיעו לזירה וסגרו את הרחוב. לאחר מכן פתחו בחקירה בניסיון להבין את נסיבות הדקירה ולהביא למעצר חשודים במעשה. בשלב זה לא ידועה עדיין העילה לדקירה אך ההערכה היא כי הרקע פלילי.