קרן פלג - עכשיו גם שופטת

הבלונדה מ"רצים לדירה" תהיה חברה בפאנל השופטים בתוכנית הברייקדאנס של ערוץ 1

אור ברנע פורסם: 07.12.05, 10:56

זוכרים את קרן פלג, זו שזכתה פעם בדירה יחד עם בעלה עדלי בעונה הקודמת של "רצים לדירה" (טלעד ז"ל), ואחר כך הנחתה ביחד איתו את תוכנית הפריוויו לעונה השנייה?

 

ובכן, בקרוב תוכלו להיזכר בה שוב ולראות אותה על המסך הקטן. פלג תהיה שופטת בפאנל בתוכנית הריקודים של הערוץ הראשון (כן, גם להם יש תוכנית ריקודים) "מלך הברייקדאנס". פלג היא מורה לריקוד וכוריאוגרפית במקצועה, ועכשיו יש לה הזדמנות לבסס את מעמדה כשופטת קשוחה וביקורתית א-לה ריקי גל. "אני מאמינה בללמוד כל מיני סגנונות וזה מאוד משך אותי, זה מרתק בעיני", הצהירה. 

 

התוכנית שתעלה בינואר תציג 16 רקדני ברייקדאנס. כל שבוע יתחרו שני צעירים, אחד מול השני. שלושה תקליטני היפ-הופ יהיו אחראים על הקצב: די ג'יי אלארם, אורי שוחט ודי-ג'י בריינדד. את התוכנית ינחו רן לוי (ערוץ המוזיקה 24), ושתי הבנות של זאפ לראשון, רוני הדר וטל טולדנו.