וויסלר (Whistler)

האתר הכי גדול והכי פופולרי באמריקה הצפונית עלול להיות עמוס בגולשים, בעיקר בסופי השבוע, אבל הוא מציע מגוון מסלולים, שלג מצוין ויופי של מסעדות ומלונות. ב-2010 תתקיים שם אולימפיאדת החורף

צוות "מגלים" פורסם: 21.12.05, 19:06

וויסלר שונה מאתרים אחרים בצפון אמריקה. הוא מורכב משני הרים גבוהים,הסמוכים אחד לשני (Whistler ו- Blakcomb) אשר ביחד יוצרים אזור סקי נרחב, 29 קמ"ר של משטחי סקי ומסלולים ברמות שונות.

 

וויסלר דורג לאחרונה כאתר סקי מספר אחד של צפון אמריקה. האתר גדול, הן במונחים של מרחק אנכי והן כאזור סקי. העיירה גדולה גם היא. בשילוב עם עדר של נופשים מוונקובר בסופי שבוע, מתקבלים תורים אינסופיים למעליות ומדרונות הומי אדם. גם העיר יכולה להיות מלאה מדי, כשאי אפשר למצוא שולחן במסעדה למשל. אבל הרבה אנשים מוכנים לסבול את הצפיפות כדי ליהנות מהיתרונות של וויסלר. יש במקום מלונות ברמה, מסעדות טובות וההרים הם פשוט הטובים ביותר באמריקה הצפונית. יתרון נוסף נובע מאולימפיאדת החורף, אותה תארח וויסלר ב- 2010: משנה לשנה מפתחים שם מתקנים ומסלולים נוספים, כהכנה מוקדמת למשחקים.