במהלך ישיבת המועצה הוקרן הסרטון החברתי "מעבר למגבלות" שיצר משרד הפרסום החברתי "בן טוב הרמן" עבור העיתון גלובס, והוחלט שזהו המודל היחידי על פיו אם יאושרו סרטים זה ייעשה במודל הנ"ל. עוד הוחלט, כי כל תשדיר במודל זה יאושר פרטנית.
לדברי יוסי בן טוב, מבעלי בן טוב הרמן, "אנחנו יצרנו את הנישה הזו בארץ, ולכן על כתפינו מוטלת האחריות גם להפוך אותה לרווחית ובת קיימא. מבחינתי מלחמת המועצות לא מעניינת, גם לא הזכייניות בכבלים ובלווין ולהיפך".
בן טוב הוסיף, כי "אין כאן פשרות ואסור להתיפייף - בלי הלוגו של החברה המסחרית ייוותרו המסרים החברתיים ללא האינטרס של המגזר העסקי ובכך הם יידונו לכליה. צריכים לזכור שפרסום בעצם מהותו הוא שיחה, יש את האמירה ולא פחות חשוב הוא מי אומר אותה, וכאן תפקידו החשוב של הלוגו".
עוד אמר בן טוב, כי "הצרכים החברתיים זקוקים לכספי הפירמות המסחריות כעירוי דם, וראו זה פלא, גם הפירמות המסחריות הפועלות בחברה זקוקות לזרועותיה הפתוחות. מכאן צומחת האפשרות לשיתוף פעולה פורה. ורק על בסיס שיתוף אינטרסים מוחלט יכולה להתקיים פרדיגמה ארוכת טווח ויציבה. מבחינתי מי שטוען אחרת פשוט מתחסד.