אחרי הפרסומים לפיהם סגרה נינט טייב חוזה של רבע מיליון דולר עם חברת אורנג', מגיע תורה של אגם רודברג לככב בסלולרי. החברה הזוכה: סלקום, שעד עכשיו (כולל מסיבת עיתונאים גדולה השבוע) התרכזה בעיקר בתוכן מוזיקלי. אבל, לא עוד.
בזמן שאצל זכייניות הטלוויזיה מקובל להתייחס אל תוכן סלולרי כאל נספח לתוכניות הטלוויזיה, בסלקום החליטו ללכת לראשונה על הפקת מקור גדולה. מדובר בטלנובלה שתשודר למחזיקי מכשירי הדור השלישי של סלקום, ותלווה למעשה את מהלך ההשקה הגדול של החברה בתחום. כן, כולנו שומעים על הדור השלישי כבר הרבה זמן, אבל עד כה, למעשה, היו רק פלאפון ואורנג' באמת בתמונה. סלקום, שהכריזה על כניסתה לדור השלישי כבר מזמן, לא באמת שיווקה מכשירים שתומכים בווידאו, ולא פרשה רשת שיכולה להעביר את הנתונים בקצב המתאים. אבל כל זה, כאמור, עומד להשתנות. רודברג, כוכבת "אהבה מעבר לפינה" זכרונה במכרז הקודם לברכה, תעמוד כאמור בחזית הטלנובלה החדשה, שתהיה חלק מהמהלך השיווקי הגדול.
בימים אלה עמלים בחברת מטר פלוס ("החמישייה הקאמרית", "הבורגנים") על ליהוקם של כוכבים נוספים שיופיעו לצידה של רודברג - והכל לפי החזון של חברת לוגיה, חברת התוכן של סלקום, שעמלה על פיתוח הפרויקט במשך תשעה חודשים.
הטלנובלה העברית הראשונה בסלולר תהיה בת 40 פרקים, חמש דקות כל אחד, כשפרק חדש ישודר מדי שבוע, והמנויים יוכלו להוריד אותו ולצפות בו מתי והיכן שירצו.
"זהו ניסיון חדשני", אומר קובי מרנקו, מנכ"ל לוגיה. "היה לנו מאוד חשוב לפתח מוצר שיש לו התחלה, אמצע, סוף ומורכבות עלילתית. זה פורמאט חדש. כל התזה שלנו היתה בבסיסה ניסיון ליצור מוצר לפורמט ולא מוצר טלוויזיוני. עד עכשיו סדרות או תוכניות בסלולר היו נגזרת של תוכניות טלוויזיה. פה זה תוכן שמיועד אך ורק לסלולר".
כל מנויי סלקום, אגב, יוכלו להשתתף כניצבים בטלנובלה החדשה.