גביע ספרדי: סראגוסה השפילה את ריאל מדריד 1:6

מי היה מאמין: רביעייה של דייגו מיליטו וצמד של אוורטון הנחילו לגלאקטיקוס המתפרקים הפסד ראשון ב-2006, במשחק הראשון בחצי גמר הגביע. משחק הגומלין יהיה לפרוטוקול, סראגוסה כבר יכולה להתכונן לגמר

ynet פורסם: 09.02.06, 00:00

חשבנו שריאל מדריד כבר חוו הכל העונה. פיטורי מאמן (ונדרליי לושמבורגו), הרהורי פרישה (זינאדין זידאן) ועזיבה אפשרית של אחד הכוכבים (דייויד בקהאם). הערב (ד') הספיקו הגלאקטיקוס לרשום ציון דרך שלילי נוסף, תבוסה משפילה 6:1 בידי סראגוסה, במשחק הראשון בחצי גמר גביע המלך בספרד.

 

ריאל, שלא נוצחה מאז תחילת 2006, הגיעה לאיצטדיון בסראגוסה בטוחה בעצמה. הבעיה שמולה התייצבה הקבוצה שהדיחה בסיבוב הקודם את ברצלונה הגדולה עם הסקורר הבלתי נגמר, דייגו מיליטו הארגנטיני.

 

מיליטו פתח את החגיגה של סראגוסה כבר בדקה ה-15, אחרי שהכניע את איקר קסיאס. כעבור שבע דקות הכפיל החלוץ הארגנטיני את התוצאה, ובדקה ה-34 השלים מיליטו שלושער פרטי תוך 19 דקות. חוליו באפטיסטה עוד הצליח לצמק עבור ריאל מדריד בדקה ה-38 והוריד את קבוצתו למחצית עם טעם פחות מר.

 

המחצית השנייה היתה כבר שייכת כולה לקבוצה המקומית. בדקה ה-56 היה זה, מי אם לא, מיליטו שכבש את הרביעי שלו ושל קבוצתו. החלוץ הברזילאי, אוורטון, השתתף גם הוא בקונצרט עם שער משלו כעבור ארבע דקות. ריאל רצתה רק לחזור בשלום הביתה, אבל שבע דקות מהסיום ספגה את השישי, גם כן מרגלו של אוורטון. משחק הגומלין, מי היה מאמין, יהיה לפרטוקול בלבד. סראגוסה בגמר הגביע, ריאל בדרך לעוד עונה שחונה.