ליברטדורס: קורינתיאנס פתחה בניצחון

אלופת ברזיל החלה את דרכה בשלב הבתים ברגל ימין עם 0:1 על דפורטיבו קאלי הקולומביאנית משער של ריקארדיניו. ולס סארספילד הארגנטינית הביסה את רוצ'ה מאורוגוואי 0:3

תומר גנור פורסם: 16.02.06, 17:12

קורינתיאנס, אלופת ברזיל בה משחק החלוץ הארגנטינאי קרלוס טבס, פתחה לפנות בוקר (ה') את דרכה במפעל ברגל ימין במפעל גביע הליברטדורס (המקביל הדרום אמריקאי לליגת האלופות) כאשר ניצחה בחוץ 0:1 את דפורטיבו קאלי מקולומביה במסגרת בית 4.

 

ריקארדיניו, הקשר הברזילאי הבינלאומי, כבש במבצע אישי את השער היחיד במשחק בדקה ה-79. נלסון ריבאס מקאלי הורחק בדקה ה-62. הניצחון הוריד לחץ גדול מכתפיו של מאמן קורינתיאנס אנטוניו לופז, שכבר החל להתמודד עם הידיעות אודות החלפתו האפשרית במאמן פלמייראס אמרסון ליאו. במרכז הגנת קורינתיאנס שיחק ווזקלי גונזלבש, לשעבר במכבי חיפה.

 

במשחק שפתח את בית 4 ניצחה בשבוע שעבר אוניברסידאד קתוליקה מצ'ילה 2:3 את טיגרס ממכסיקו וביום רביעי הקרוב ייפגשו קורינתיאנס וקתוליקה בסאו פאולו.

 

הצלחה ברזילאית נוספת רשמה גויאש שניצחה בחוץ 0:2 את אוניון אספניולה מצ'ילה במסגרת בית 3. כבשו: דנילו פורטוגל (20) וופביאנו (85). במשחק הראשון בבית 3 בשבוע שעבר ניצחה דה סטרונגסט מבוליביה 2:3 את ניואלז אולד בויס מארגנטינה.

 

ולס סארספילד מארגנטינה הביסה בבית 0:3 את רוצ'ה מאורוגוואי ומוליכה את בית 5 עם 6 נקודות משני משחקים. כבשו: עמנואל סנטוריון (34), ליאנדרו

גרסיאן (75) ולוקאס קסטרומן (83).

 

בבית 1 ניצחה גואדלחרה צ'יבאס ממכסיקו 0:1 בחוץ את סיינסיאנו הפרואנית משער של רמון מוראלס בדקת הסיום. בבית 2: סנטה פה 2 (פרסיאדו 53, מונטויה 54) - בוליבאר 2 (גוטיירס 44, מנאצ'ו 47). בית 7: סרו פורטניו (פרגוואי) - פלמייראס (ברזיל) 0:0. בית 8: אל נסיונאל (אקוודור) - פ.צ פאוליסטה (ברזיל) 1:1.

 

ריקארדו אוליביירה עשוי להצטרף לסאו פאולו

 

החלוץ הברזילאי הפצוע של ריאל בטיס, ריקארדו אוליביירה, הודיע שהוע עשוי להצטרף בקרוב לסאו פאולו, מחזיקת הגביע הביניבשתי. אוליביירה מעוניין מאד לשקם את סיכוייו להיכלל בסגל של מאמן נבחרת ברזיל קרלוס אלברטו פריירה למונדיאל הקרוב ואמר: "הייתי רוצה לשחק בסאו פאולו. המו"מ עם בטיס יחל השבוע".